Kako sam se radovala bebi, ali… – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Kako sam se radovala bebi, ali…

Nastavila sam, polako sam krenula da mu sisam glavić, a onda sam ga zabila skroz do kraja. Uhvatio me je za glavu, ali i dalje puštao da ja diktiram tempo. Izvlacila sam ga iz usta i opet nabijala sve do kraja. Onda sam krenula i na jaja. Stavila sam ih u usta i krenula da sisam.

Šakama me je sve jače stezao, znala sam da je blizu. Uhvatio me je za glavu tad podigao je i samo gledao u oči, to me je toliko napaliilo. Sagao se i svukao mi haljinu. Opet sam mu uzela kurac, pljunula na njega i nabila ga u usta. Sad je već krenuo i on da ga nabija i posle par sekundi me je bukvalno jebao u usta. Bila sam sva balava, ali me je to dodatno palilo. Nabijao ga je koliko je mogao, dok sam ga gledala u oci. Bio je sve glasniji i počeo je da svršava. Pola je završilo u mojim ustima, ostalo po sisama, stomaku, celu me je okuopao svojom spermom.

Progutala sam ono sto mi je zavrsilo u ustima, ono sa sisa sam uglavnom polizala. Ostatak sam ipak morala da obrisem, ipak je bilo previse. Aleksa je sedeo na krevetu i gledao me. Smeškao se i rekao:“Teško da ce bilo koja da prevazidje ovo tvoje pušenje.“

„Znači, svidelo ti se?“

„Još pitaš. Pretpistavljao sam da si dobra, ali ovo je bilo sjajno.“

„Čekaj, znači ti si razmišljao kako ja pušim?“

Počeo je da se smeje. „Ma daj, ne pravi se mutava. Pa odmeravam te od kad sam te video prvi put.“ Uhvato me je za sise i rekao: „Kako misliš da njih ne primetim i ne razmišljam o njima? Gle kolike su. A ti se još bez brusa šetkas ovuda.“ Stezao ih je sve jace. A onda je krenuo da ih gricka i lize. Mislim da su mi sad vec cele gaćice bile mokre. A onda me je odjednom okrenuo i gurnuo na krevet, tako da sam kolenima oslonjena i da mi je guza natrćena. Pljesnuo me je po njoj i rekao:“ Ili kako ovo da ne primetim?“ Skinuo mi je gace i lupio me jos jednom. Ja sam samo uzdisala. „Volis da te pljeskaju po guzi, mala?“

„Mnogo.“ To me je zaista mnogo palilo. Pocela sam da mesam guzom, a on je ili samarao ili stiskao. „Takooo, pokaži mi koliko si ga željna.“ Ludela sam, zelela sam da mi ga nabije i da ga ne vadi iz mene.

„Je l’ želis da te jebem?“

„Daaa. Hajdee.“

Prvo se sagao i presao jezikom par puta od pickice do cmara. Toliko sam bila zeljna i toliko sam ga zelela u sebi, a on je namerno odugovlacio. Zatim mi je kurac naslonio na cmar i krenuo je njime odatle do pickice polako.

Nisam vise mogla da izdrzim. „Hajdee nabij mi gaaa. Tako ga želiim.“

Lupio me je opet po dupetu. I nabio ga je tako jako do kraja. Vrisnula sam. Osetila sam kako me njegova jaja dodiruju. „Bravo fuksice mala, zasluzila si ga.“ Izvadio ga je i opet ga je nabio jako do kraja. Onda ga je izvukao do pola. Krenula sam da mešam guzom. I sama da se nabijam. Uhvatio me je za kosu i povukao prema sebi. Krenuo je da mi lize vrat i uvo. I onda mi sapnuo:“ Razvalicu te sad. Onako kako kurva kao ti zaslužuje.“ Jos jače me je povukao za kosu i poceo neverovatno jako da jebe. „Aaah, tooo, razvali mi pičkicu. Neemoj da stajees.“ Mislim da do tad nikad nisam bila toliko napaljena, zaista sam zelela da me razvali od jebanja. Bio je sve grublji. Nabijao me je na kurac neverovatno jako, jednom rukom mi je štipao sise, a drugom držao za kosu i zapravo dosta čupao. Ali je ta bol neverovatno prijala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt