Kako sam se radovala bebi, ali… – Ispovesti
Ispovesti

Kako sam se radovala bebi, ali…

Saznala sam da me muž vara, a trudna sam. U drugom mjesecu trudnoće saznati da te muž vara sa najboljom drugaricom je nešto najgore što žena može da doživi.

Danima sam razmišljala šta da uradim i na kraju sam odlučila da abortiram. Danas sam mu u lice rekla moju odluku, rekla sam mu da će nedužno dijete u mom stomaku stradati zbog njega, a on mi je tada rekao da je to za njega odlična vijest te da na taj način neće više imati nikakav kontakt sa mnom i da će me još lakše izbrisati iz svog života.

Zaista ne mogu da vjerujemm za koga sam se udala, uz koga sam potrošila svoju mladost… 5 godina smo se zabavljali, skoro dvije godine smo već u braku i nikada, ali nikada nisam osjetila niti na sekundu da je ovako loš čovjek… tačnije on nije čovjek on je monstrum. A kako sam se radovala ulozi majke.

BONUS ISPOVEST:

 

NABIJALA SAM NJEGOVIH 19 CM SVE DO KRAJA: Šapnuo mi je na uvo da će mi razvaliti macu – a onda je počeo NAJVRELIJI DEO

 

Od pre godinu dana u kući živim sa mamom, njenim drugim mužem i njegovim sinom Aleksom. Aleksa je visok, tamnoput dečko, sa crnim ocima. Od kad sam ga prvi put videla pomislila sam da je totalno moj tip, ali se svakako završilo samo na tome.

Objasnio mi je kako ga nijedna devojka do sad nije oralno zadovoljavala i kako ne zna kako bi se ponašao tad i da iz nekog razloga uvek to izbegavao. Pokušavala sam da ispitam u čemu je problem, priča se malo odužila pa smo krenuli da pričamo i šta sam ja radila sve sa momcima koliko sam njih zadovoljavala i kako sam im pušila. Aleksa je polako poceo da me mazi po nozi, krenuo je od kolena i polako išao ka butini.

Onda sam bacila pogled na njegov kurac i videla da mu je dosta dignut. Nisam znala šta da mislim. U tom trenutku on je rukom išao sve bliže mojoj pičkici. Mislila sam da ne smemo to da radimo, ali ipak nisam želela da prekine. A onda na moje iznenadjenje rekao mi je: „A šta misliš da mi ti pokažeš kako pušiš, pa da vidimo kako ću da reagujem?“ Bila sam zbunjena.

Iako sam bila u čudu takodje sam bila veoma napaljena i lomila sam se šta da uradim. On je verovatno to primetio i brzo ruku gurnuo u moje gaćice. Kako sam nosila haljinu to mu nije bilo ni malo teško. Krenuo je da mi drka pičkicu i rekao: “ Hajde, vidi kako si mokra, pa prijalo bi i tebi.“

Samo sam mu uzvratila:“Ustani.“ Nasmejao se i odmah ustao. Kleknula sam. Otkopcala mu pantalone i skinula. Ostao je u boksericama iz kojih se ocrtavao koliko sam mogla da vidim dosta veliki kurac. Prešla sam rukom preko njega tako preko bokserica, a onda i njih skinula. Ispred mene se stvorio kurac od nekih 18-19cm i lepog obima.

Nasmejala sam se, a on me je pitao:“ Svidja ti se, a?“ Samo sam mu rekla: „Sad ćes da vidis.“ Uzela sam ga u ruku i onda jezikom krenula od korena do vrha.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt