Želim okončati brak – Ispovesti
Ispovesti

Želim okončati brak

Jučer sa imala spektakulrno vjenčanje. Zabavljali smo se preko 5 godina i nikada ga nisam prevarila, zaista. Ali, jučer sam krenula u sobu da skinem vjenčanicu, da se presvučem u laganiju odjeću, a onda me je iz susjedne sobe pozvao od mog muža najbolji drugar.

Bila sam zbunjena, nisam znala o čemu se radi, mislila sam neka šala mog muža, ali kada sam ušla on je zatvorio vrata i polj.bio me. Tek tada mi ništa nije bilo jasno, ali bilo mi je na neki čudan način SUPER. Ne znam zašto, ali bilo je…

Vjerovali ili skupa samo ostali skoro pola sata, potpuno sam izgubila pojam o vremenu. Kada sam se vratila do mog muža prih par trenutaka me držao neki strah, neka sumnja, mislila sam da će me ne znam na koji način, ali razotkriti, međutim nije. Danas cijeli dan sam skroz zbunjena, nisam ni slutila da ću dan nakon vjenčanja za čovjeka mog života, čovjeka sa kojim sam planirala djecu, starost, SVE… razmišljati o RAZVODU.

BONUS ISPOVEST:

Baš je poslušan, komentarisala je gospođa… -Dresirala sam ga… Hahaha… On je moja sluškinja, jel tako??

 

Na početku svakog mjeseca dobijem raspored i tabelu kako i kad trebam nositi razna sexy pomagala, chastity cage, butt plug i ostale stvarčice. Već sam navikao jer chastity cage ne skidam skoro nikad, a i ostale rekvizite nosim većinu vremena.

Moja supruga gospodarica često odlazi u jedan butik gdje kupuje odjeću i krpice. Sa vlasnicom butika se poznaje a sad su postale i prijateljice. Kad nešto vidi da je novo stiglo, rezerviše telefonom, a mene pošalje da to donesem i onda isprobava. Ako joj se sviđa ja idem da platim, a ako ne onda vratim šta sam donio. Već su počele da se druže i da piju kafe zajedno moja gospodarica i vlasnica butika. Jednom sam išao sa gospodaricom u taj butik i tamo je bila sama vlasnica. Pozdravile su se uz osmijehe i započele razgovor. Gospodarica je pitala za neku haljinu i vlasnica joj je pokazala. Onda gospodarica ugleda neku suknjicu sa majičicom nalik na školske sexy uniforme i zatraži da joj vlasnica to skine.

-Daj mi to, reče gospodarica…

-Ne vjerujem da će ti odgovarati, reče vlasnica butika…

-Nije to za mene, nego….i pokazao očima na mene.

Vlasnica se jebuzovno nasmija… – Aha, razumijem… I donese šta je gospodarica tražila.

Otišli smo kući i gospodarica mi je naredila da obučem tu suknjicu i majičicu… Bila mi je taman… Gospodarica mi je naredila da se prošetam i da poziram da me slika. Uslikala me nekoliko puta i slike poslala vlasnici butika. Kratko se dopisivala uz smijanje dok je tipkala na mobitelu. Naredila mi je da usisam i obrišem prašinu tako obučen. Nedugo zatim, čulo se auto ispred naše kuće. Bila je to vlasnica butika. Rekao sam gospodarici da dolazi vlasnica butika i zatražio dozvolu da se presvučem. – Neeeeeeee, tako ćeš nas služiti, hahaha.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt