U sporu sam i čekam suđenje – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

U sporu sam i čekam suđenje

Nisam mogla spavati i već u pola pet spremna ispod obučena kao curica i krenuh u planinu. Trebalo mije skoro 2 sata da stignem do Milorada. Kada me video ja primetih da je uredno obrijan i da je mirisao na sapun. Znači bilo je jutarnje kupanje. Otišli smo u brvnaru i on reče da će stoku pustiti u zagrađen prostor gde je nabacao travu. Pošao je da kuva kafu ali ja rekoh da ću ja to uraditi i kada uđoh u kuhinju pustih kosu iz repa koji je bio vezan, malo pudera na lice i tako mu iznesoh kafu. Na stolu su već bile dve čaš /poveće / sa rakijom i kada sedoh Milorad me sa oduševljenjem zagledao.

Uz kafu i rakiju krenu priča o svemu da bi Milorad okrenuo na svoju vodenicu vodu i pitao kako se snalazim u gradu sa curama ? Nasmejah se i rekoh da nisam baš nešto zainteresovan za njih a ispod trepavica sam gledala reakciju i shvatih ovaj čovek bi me jebao. Ali ni ja ne ostadoh dužna pa mu uzvratih pitanjem kako on izdržava 5 godina ovde bez žene?Začudi me ali i obradova njegov odgovor da ni on nije nešto zainteresovan za ženturače jer su jako naporne. Tada nastade tišina a osećao se neki erotski naboj u brvnari, već smo kafu popili i po dve rakije a tada psi zalajaše i mi izađosmo napolje.

Pred nama se pojavi vela svinja shvatih da nije domaća. Milorad čučnu i poče maziti svinju govoreći Đole Đole nema te par dana. Začudih se pa mi on objasni da ga je našao kao prase pre tri godine i da ga je odgajio pa često zna ući u brvnaru i tu spavati.

Pozvao me da obiđemo stoku i ja pođoh pored njega da bi me on nakon par koraka zagrlio i počeo kao pokazivati gde sve šta ima a ja osećam kako mu ruka zadrhti. Kada priđosmo ogradi jedan magarac je isukao svoju kurčinu i njuškao oko krava. Ja se našalih uz reči da ovaj ne bira nego bi jebao bilo šta. Milorad me jače steže i skoro šapatom reče da je maki na svog gazdu. Tada je počelo jer me uhvati za ruku i spusti na svoj već dobro tvrd kurac. Više nije ništa govorio, poveo me do štala i kako smo ušli unutra zalepio mi takvu žvaku da sam se sva pogubila.

Leđima sam bila oslonjena na bale sena a on samo reče da već 8 meseci nije ništa jebo pa ako nemam ništa protiv. . . . . . . Nije ni očekivao odgovor samo je zbacio džemper i ostao go do pojasa pokazujući svoje mišićavo telo A onda je povukao moju trenerku dole i kada je video moje kurvinsko rublje žestoko se razgoropadio. Završih na leđima a ispod meko mirišljavo seno ljubili smo se a ja sam želela da mu pušim onu opaku kurčinu. Nije mi dopustio . Jednostavno mi jednim potezom svuče tange, podiže noge i uz moj bolni krik smesti mi svoju kurčinu do jaja.

Malo je zastao uvaljujući mi jezik sa koga sam sisala kapljice i kada me poče jebati pustila sam duši na volju. Cikala sam , vriskala i vikala „JEBIMEEEEEEE JEBIIIIII LEPIIIII DAJ DAJ MI GAAAAMMMMM DO JAJA , TOOOOOO SREĆO TOOOOOO!“ A on je samo roktao i stenjao da bi u jednom momentu nabio kurčinu do jaja uz urlik me punio toplom spermom što i kod mene izazva žestok orgazam.

Ostali smo tako desetak minuta dok je njegov kurac pulsirao u meni. „Znaš mogla bi ti da ostaneš ovde i meni da budeš žena tako mi ovo prija. „Nasmejah se dok je on ustajao i oblačio se jer je vreme da odnese sir bratu. „Ti još malo lezi opusti se jer izvini bio sam grublji malo jer sam bez seksa toliko dugo. „Otišao je a iz mene se cedila njegova sperma.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt