Krenulo mi je sve loše u životu – Ispovesti
Ispovesti

Krenulo mi je sve loše u životu

Već sam trećem mjesecu trudnoće i iako nisam željela MORAM ABORTIRATI. Gore od svega je to što nosim blizance. Razlog moje odluke više je nego tužan.

Naime prije 10 dana sam se trebala udati za muškarca čiju djecu još uvijek nosim u stomaku, ali on je samo dan prije vjenčanja rekao da me ne želi za suprugu jer sumnja u moju vjernost, sumnja da sam trudna sa njim.

Ne znam šta me više pogodilo, što sam ostavljena dan prije vjenčanja, što sumnja da sam bila sa nekim ili činjenica da ću prosto morati prekinuti trudnoću i dva nevina i nedužna bića uskratiti života.

BONUS ISPOVEST:

Ostala sam bez daha kada smo krenuli u toj pozi…NAPOKON SAM DOČEKALA LIKA IZ MOJE MAŠTE

Volim da čitam dosta svakavo štivo tako sam i krenula da čitam erotske priče i to mi je mnogo promenilo mišljenje o seksu pa mi se u maštanju pojavio i nepoznat muškarac koji me razvaljuje od seksa.

Mašta može svašta… Godine su prolazile i nikako da naiđe taj tajanstven lik iz moje mašte a sve više sam dolazila u iskušenje da se pojebem sa nekim nepoznatim likom da osetim nešto drugačije. Tako jedan smoran dan na poslu radim i stiže mi poruka sa nepoznatog broja: da li vi prodajete auto? Odgovorim da ne i nastavim sa poslom ali osoba sa druge strane uporna, da prodajem. I ja onako besna okrenem broj … ko si bre ti i odakle ti broj? Javlja mi se prijatan muski glas i kaže da je iz BG-a i da je na oglasima moj broj, da bi hteo da pogleda i slično. Meni kao nije ništa jasno. Pitam muža, on kaže da je iz zezanja stavio oglas, počinjem da pizdim i naravno izvinim se tipu i kažem da nisam znala i slično.

Dogovor pada da on pogleda auto sutra popodne pošto je suprug na putu. Ja i on da se nađemo, malo mi nelagodno ipak sama sa nekim tipom ko zna ko je … ali kad se mora nije teško. Sedam u auto i na dogovoreno mesto stižem, izlazim iz auta i ekstra tip mi prilazi i pita da li sam ja ta. Kažem da jesam i počinju kolena da mi klecaju.

Čovek me skida pogledom da sam se sva oduzela, u auto i ne gleda. Kaže mi ajmo mi na kaficu pa da se dogovorimo. Sedamo u bašti kafića gde smo se našli i kreće neobavezna priča kao što ja prodajem gde mi suprug i slično.

Dok ćaskamo on mi gleda u dekolte i merka me. Ja se ježim. Takav pogled nisam videla nikada, čovek me skida golu, koža mi se ježi. Kaže mi, lepa si žena, nije dobro što si sama. Sigurno ti fali svega po malo. Ja ko iz topa sva već izbezumljena kažem da mi ponekad fali seksa, pažnje i slično.

Hvata me za ruku i mazi je ja gorim, a jeza me prolazi. Deluje kao opijum na mene. U glavi mi sto misli. Ne poznaješ ga šta ti je, smiri se, ali deluje čudno i neka hemija mi ne da mira. On ustaje i odlazi do wc-a. Pada mi na pamet da pobegnem ali osećaj da želim tog neznanca me pali toliko da mi je ribica sva vlažna, zato se ne pomeram i čekam njegov sledeći korak.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt