Za dva mjeseca se trebam udati – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Za dva mjeseca se trebam udati

Taman sam spustio robu nazad u korpu kad su se otvorila vrata od kupatila. Bila je to mlada žena ili cura kako god hoćete imala je oko 30 godina.

” Tko si ti i što radiš u mom kupatilu gol” . ” A tko si ti i zar ne čuješ kako voda curi” odgovorio sam joj istim tonom kao što je ona mene pitala. A ona će mi ” mislila sam da radi perilica pa nisam obraćala pozornost.. .

A ti si sigurno novi podstanar moje majke”. ” nisam znao da tvoja majka ima kćer ” dok sam to govorio kurac mi je bio i dalje nadignut. Zatim se nasmijala i rekla kako mi kurac strši i da zapravo nije nimalo loš i zatim je nadodala kako se dugo nije jebala sa nekim, u tom trenutku me je primila za jaja sa rukom.

Zatim se je spustila i počela da mi ga puši i liže sve od jaja pa do vrha kurca. Turala ga je sve do grla što je dublje mogla. Nisam znao gde se nalazim. Nakon toga se ustala i skinula gola. Izgledala je božanstven, okrugle velike sise, zategnuto dupe, prava bomba kako bi se reklo.

Uhvatila me je za kurac i rekla da odemo pod tušem. Tamo sam joj podigao jednu nogu, spustio se dolje i počeo joj cuclati klitoris i turati joj jezik u pičku. Nakon što sam ju dobro polizao pičku usto sam se i stavio joj kurac u vrelu pičku. Stisnuo sam je uza zid i turo joj kurac što sam brže i dublje mogao a ona je samo stenjala i govorila da ju samo tako nastavim razvaljivati da obožava kada joj je kurac duboko.

Dok sam je tako jebo iz sve snage lito sam joj bradavice na sisama i zatim malo ga turo u usta i ponovo se vraćao na bradavice. Nakon toga sam joj izvadio kurac iz picke a ona mi se naguzila i rekla da ju sad u šupak jebem ali polagano jer je uska a moj kurac tvrd. Stavio sam joj kurac na šupak i lagano počeo da ga guram unutra, jedva je ušao. Ona se samo derala kako je boli ali da nastavim, tako da sam nastavio sve dok nije ušao celi.

A zatim sam je počeo jebat brže i brže. Nakon što sam je dobro tako izjebo u šupak i raširio je dobrano. Kleknula je i počela da mi ga ponovo puši kao nenormalna. Prošlo je tako nekoliko minuta kada sam trebao da svršim a ona je rekla da hoće u ustima da okusi moju spermu i po licu.

Tako da sam ga počeo drkat ko nenormalan a ona je zinula i čekala da je zaspem spermom. Sprema je uletila na sve strane i u njezina usta i po licu i po zidovima. Polizala mi je kurac od sperme. Kasni smo se malo oprali i zatim obukli. ” Bio si savršen večeras mali, budi siguran da ćemo ovo često ponavljati, pogotovo sad kad živiš ovdje”. Ona je otišla svojoj kući i taman se vratila gazdarica. Otišao sam u sobu legao na krevet i razmišljao kako je ovo jedan dobar početak godine.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt