Za dva mjeseca se trebam udati – Ispovesti
Ispovesti

Za dva mjeseca se trebam udati

Moja najbolja drugarica mi je otkrila da je čula kako moj vjerenik i moja mama su u šemi. Ono za 2 mjeseca sam se trebala udati za njega i smatrala sam to nemogućim.

Nisam povjerovala, ali sam počela da sumnjam. Pratila sam ih i nakon par dana zatekla zajedno. Bila sam šokirana, a onda su mi otkrili još goru i odvratniju istinu.

Moja mama mi je rekla da je ustvari ona ta koja je spojila mene i njega. Skoro godinu dana prije nego smo ja i on ušli u vezu moja mama i on su bili u vezi. Zaista grozno… a on je pristo da mene oženi samo kako bi njih dvoje bili što bliže i kako bi sa u njihov odnos što manje sumnjalo.

BONUS ISPOVEST:

LAGANO SAM POČEO DA GA GURAM: Jedva je ušao, ali je zato posle sve išlo glatko….

 

Počeo sam sa faksom i trebao sam da iznajmi stan ili da nabavim neku sobu za puno jeftiniju cenu. Tako da sam se otvorio novine na oglase i počeo gledati. Nije mi trebalo puno da pronađemo jedno ženu oko 50 godina iznajmljuje sobu jako povoljno i blizu je sve. Odma sam nazvao i dogovorio se kad mogu doći. Za dva dana sam trebao biti na adresi kuće.

Pokucao sam a vrata mi je otvorila žena malo starija ali zato jako dobrog izgleda. ” Mladiću jesi ti taj za oglase.. . Slobodno uđi” ušao sam u kuću i otiso se raspakirati u svoju sobu.

Zatim sam otišao u dnevni boravak i sjeo na kauč. Tako me je ispitivala neke dosadna pitanja i u jednom trenutku se setila kako je totalno zaboravila otići u trgovinu po namjernice za večeru. Doslovno je istrčala van iz kuće a ja nisam znao što da radim pa sam se otiso otuširati da ne moram poslje. Uzeo sam sve potrebne stvari i otišao u kupatilo, skinuo sam se gol i upalio vodu da curi kako bi mi došla toplija.

Nisam zaključao vrata jer nisam našao ključ pa sam smatrao da će valjda čuti kad se bude vratila pa neće ulaziti. Dok sam tako čekao da dođe topla voda malo sam vršljao po kupatilu da vidim što ima radi znatiželje. Tako sam našo grudnjak i gaćice, samo što su gaćice bile tanke a nisam baš bio siguran dali su to od gazdarice ali tko sam ja da sudim. Dok sam tako držo te stvari u rukama polagano mi se nadigao kurac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt