Željela se ‘uvaliti’ u naše bogatstvo – Ispovesti
Ispovesti

Željela se ‘uvaliti’ u naše bogatstvo

Nedavno je moj sin koji ima samo 17 godina došao uplakan kući i rekao da mu je djevojka ostala u drugom stanju. Kako kaže već je ta u trećem mjesecu trudnoće. Grozno sam se osjećala zbog njega što to mora prolaziti. Dobro dijete, zlato od djeteta, ali te današnje djevojke su neviđena ološ. Najgore što i ona ima samo 17 a već je tako pokvarena i spremna da podvali dijete kako bi ušla u bogatu porodicu poput naše.

Rekla sam mu da se ne brine i da će mama sve da riješi. Otišla sam kod te bezobrazne djevojke i naredila joj da abortira. U početku se bezobraznica bunila, kao nije kriva, moj sin je kriv. Možeš mislit… pored svih pilula protiv trudnoće moj sin kriv. Onda sam joj “malo” oštrije zaprijetila, da ne pišem kako i čime te je bezobraznica pristala. Danas sam je odvela na kliniku i konačno riješila problem.

Samo želim da skrenem pažnju majkama, roditeljima da koliko god mogu zaštite svoje sinove od bl.dnica kojih je sve više. Eto ova ima samo 17 godina i pokvarena je do srži… šta dalje da pišem.

BONUS ISPOVEST:

BIO SAM SKROZ ISCRPLJEN, NISAM MOGAO NA OČI DA GLEDAM: Mmm… Jesi, poslušan si ti, rekla je Snežana zadovoljno…

 

Dopisivao sam se jedne večeri sa svojom devojkom koja se zove Sanja. Lepa, zgodna devojka sa kojom sam imao ozbiljne planove. Pošto je studirala u Beogradu slanje golih slika je bila naša svakodnevica.

To veče sam par fotki, slučajno, poslao komšinici, koja je veoma dobra prijateljica moje majke, Snežani. Tek kada je stigao njen odgovor shvatio sam kakvu sam grešku napravio. Pitala me je zašto sam joj poslao slike i da li želim da to pokaže mojim roditeljima. Preklinjao sam je da obriše slike i da ne pokazuje ništa mojima. Neizvesnost je trajala nekoliko minuta, a onda mi je rekla da sutra uveče dođem kod nje u stan. Celu noć i sutrašnji dan sam iščekivao veče, ali sam očekivao da će sve biti okej, da će me samo malo izgrditi i ostati na tome.

U dogovoreno vreme sam pozvonio, Snežana mi je otvorila vrata u kratkoj, dekoltiranoj majici, sa izuzetno visokim crnim štiklama. Rekla mi je da uđem i sednem na krevet u dnevnoj sobi. Sela je preko puta i poslužila me je sa sokom od breskve, nisam ni slutio da je tablete za spavanje stavila u sok. Probudio sam se posle kratkog vremena, skroz go, zavezan za zid. Snežana se pojavila posle par minuta, bez majice, u tangama i sa visokim štiklama crne boje. Par sekundi nakon što je ušla u sobu moj penis se digao. Imala je četrdesetak godina i veoma velike, veštačke, grudi. „Vidim, nisi jedini kome se sviđaju moje grudi. Crvić ti je baš tvrd… Mislila sam da je veći. Kada ga vidim opuštenog znaću koja veličina ti je potrebna“, rekla je Snežana.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt