On je oženjen i ima djecu – Ispovesti
Ispovesti

On je oženjen i ima djecu

Imam 17 godina i u vezi sam sa muškarcem koji je 30 godina stariji od mene, oženjen je i ima djecu.

Ja samo odrasla uz mamu i baku, bez tate i pažnja koju od njega dobijam zadnjih par mjeseci mi baš prija. Nikada još uvijek nismo imali ništa, tako da niko ne može reći da me on iskorištava, a onda mi je juče poklonio novi ajfon 7, mobitel koji mi mama nikada ne bi mogla priuštiti i za uzvrat mi je tražio da mu samo kažem hvala čika… (da ne otkrivam ime čisto zbog njegove porodice).

Iskreno kada sam ovorila poklon i vidjela o čemu se radi pomislila sam da je došlo vrijeme za “one “stvari u našoj vezi, ali osim riječi hvala ništa drugo nije tražio. Cijelu noć nisam spavala od nekog uzbuđenja i iskreno počinjem da se neugodno osjećam.

Svaki dan od njega dobijam lijepe riječi, džeparac (dobar) a često i ovakve skupocjene poklone a on za uzvrat niti nešto traži niti sam mu ja ikada išta dala. Odlučila sam da mu danas kada se vidimo dam, da mu ponudim ono najvrjednije što imam, jer se on za ovih par mjeseci pokazao da je iako mnogo stariji dostojan i na neki način pravi muškarac koji u potpunosti zaslužuje da mi bude prvi.

BONUS:

Veze na daljinu nisu lake, ali su zbog ovih stvari posebne

1. Trenutak kada se ugledate nakon dugo vremena, praktički je trenutak zbog kojega je nastala riječ ‘napaljen’. Tijekom udaljenosti ste toliko nedostajali jedno drugom da je jednostavno nemoguće da se zasitite seksa, poljubaca, dodira, pogleda… Ozbiljno razmišljate da ga prestanete dočekivati na kolodvoru jer je pravo mučenje kontrolirati se dok ne dođete do stana.

2. Vikendi se svode na seks i jelo. Kada se ne seksate, jedete, a svaki trenutak u kojem ne jedete, provodite u krevetu. Postoje li uopće bolji vikend planovi?

3. Vaša veza počiva na dobroj komunikaciji, a što vam itekako koristi u krevetu jer kada počnete govoriti što volite da radi vašem klitorisu, on vas doista sluša i nastavlja raditi ono što volite da radi vašem klitorisu.

4. Seks na brzaka doveli ste do savršenstva. Što znači da kad god vas uhvati neutaživa želja za seksom, vi ćete znati kako se nositi sa situacijom. Jer kada on za 10 minuta mora krenuti prema aerodromu, vi itekako znate kako tih 10 minuta iskoristiti, na obostrano zadovoljstvo.

5. I udaljenost ima svojih čari. Sekstanje, FaceTime seks, seks preko telefona… Sve to daje vam potpuno pravo da se iskreno nasmijete svakome tko se ruga vašem seksualnom životu. Jer vašem životu seksa definitivno ne nedostaje i vjerojatno je intenzivniji, raznolikiji i zabavniji od mnogih drugih veza.

6. U svaki seks ulažete maksimum. Jer jako dobro znate da je pred vama svega par dana orgazama i želite te dane iskoristiti na najbolji mogući način.

7. Vaš seks je magična kombinacija ljubavi, tuge, ljutnje i sreće u isto vrijeme. ‘Volim te.’, ‘Želim te u sebi zauvijek.’, ‘Užasno si mi nedostajao.’, ‘Zašto ne živimo zajedno?’, ‘Užasno ćeš mi faliti…’ Sve te emocije pomiješane zajedno čine recept za najstrastveniji seks koji možete zamisliti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt