“Nabacivala mi se kumova keva” – Ispovesti
Ispovesti

“Nabacivala mi se kumova keva”

Ne znam ni sam kako da počnem, al’ od mog kuma keva mi se nabacivala non-stop kada dođem na kafu kod njega. Ja nisam nešto obraćao pažnju na to, al’ je ona preduzela korak. Bio sam došao jedan dan kod kuma, on nije bio kući al’ keva mu je bila navalila:– Uđi, uđi na kafu kume! I uđem.

Pristavila je kafu i kada je prolazila pored mene, sede mi u krilo i zgrabi me za moju muškost. O’ladio sam se u prvom momentu, al’ ja joj kr’nu jezičinu i podigoh je na kuhinjski sto.

Zadigoh joj suknju… pitao sam je jel si ovo htela? Ona kaze oh kume, to sam oduvek želela. Daj zgrabi me, to sam čekala. Sledi nastavak sa kumom, uskoro!

BONUS:

Što zapravo znači da ‘problem nije u nama, nego u njemu’?

„Nije stvar u tebi, u meni je“

On zapravo govori da vi niste ta osoba do koje mu je stalo, on je ta osoba kojoj želi pokloniti sve svoje vrijeme. Tehnički, ne laže. Ako ga pitate u čemu je zaista problem, najvjerojatnije će vam reći da ste vi savršeni i da ste se barem sreli u neko drugo vrijeme… Same laži. Takav dečko je vrlo vjerojatno upotrijebio i neki klišej kad ste se upoznavali.

„Nisam spreman skrasiti se“

Postoji nešto u muškom mozgu što im govori da se nakon dva mjeseca veze sve djevojke žele udati i imati djecu. Čitajući između redaka, on zapravo govori da želi izlaziti s dečkima, gledati nogomet s njima, sve one stvari koje i sada radi, ali se boji se da ćete mu vi to zabranjivati.

Postoji šansa da će se takav tip nakon prekida vratiti. Možda i nekoliko puta. Nakon nekoliko dana zabave isključivo sa svojim frendovima shvatit će da mu je vrijeme provedeno s vama dragocjenije i da su izlasci s vama zabavniji. Dakle, loptica je na vašoj strani. Ako si želite jednu takvu turbulentnu vezu punu prekida, ovo je dečko za vas. Ali ako želite povjerenje i ljubav, možda biste trebali zahvaliti takvom dečku što vas je spasio od nekoliko mjeseci ljubavnih okršaja.

„Mislim da ćemo imati bolji odnos kao prijatelji“

Dozvolite da završimo ovu rečenicu umjesto njega: „…Prijatelji s drugim ljudima. Ti imaš svoje prijatelje, ja imam svoje, hvala ti na razumijevanju“. Ovo je vjerojatno posljednje što ćete čuti od njega. On ne želi da budete frendovi, on želi otići. Ne vjerujete? Izbrišite ga s Facebooka i pratite hoće li primijetiti. Ne želimo vam pokvariti raspoloženje, ali neće.

„Trebali biste se viđati s drugima“

On se ne želi viđati s drugim djevojkama. On želi spavati s drugim djevojkama. Odnosno s određenom djevojkom. Znači postoji neka cura na koju je bacio oko i ne izlazi mu iz glave. Jedina smetnja ste mu trenutačno – vi. Naravno, on će kasnije shvatiti kakvu pogrešku je učinio. Ako možemo išta reći u njegovu obranu, spomenut ćemo da je lijepo što vas nije varao već je najprije prekinuo s vama, a tek tada pokušao s nekim drugim.

„Trebam malo vremena“

Žao nam je ako ćemo vas povrijediti, ali moramo vam reći da jedino za što treba vremena je da pobjegne od vas. Koliko dugo? Vjerojatno zauvijek. Na taj način on samo želi zadržati opciju da vam se može vratiti u slučaju da shvati da mu nedostajete. I, naravno, očekuje da ćete ga primiti natrag raširenih ruku.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt