Oprostila sam mu sve – Ispovesti
Ispovesti

Oprostila sam mu sve

Nedugo nakon što smo se uzeli, stigli su nas veliki problemi. NISAM MOGLA DA OSTANEM TRUDNA. Kako je vrijeme odmicalo moj muž je bio sve nervozniji, optuživao je mene da sam kriva, a kada bi popio govorio bi da sam “nerodkinja” da sam “jalova” i tako to.

Nakon nešto više od 5 godina ljetos me kao zadnje pseto istjerao iz njegove kuće i rekao mi da treba da se ubijem, jer od mene nikakve vajde na ovom svijetu nema. Rekao mi je da džaba trošim kisik, hranu i tako to.

Bila sam slomljena od bola i zaista sam u par navrata pomišljala da se ub.jem, jer bukvalno sam dotakla dno, a onda je moje tjelo naglo počelo čudno da se ponaša, mučnine, a kada sam shvatila da mi menstruacija kasni bilo mi je jasno, ali nisam mogla da vjeruje. Uradila sam test i pokazao je da sam trudna, a onda sam istog trenutka otišla do muža i saopštila mu radosnu…

Mislio je da ga lažem kako bi me vratio, ali kada sam mu pokazala od sreće je počeo daplače. Zagrlio me i zamolio da mu oprosim. Oprostila sam mu bez razmišljana i evo odbrojavamo dane do mog porođaja. Djevojčica je i zvati ćemo je Anđela ime koje se nametnulo samo po sebi.

BONUS ISPOVEST:

Molio me je da usporim, ali ja ga ne slušam u tom ludačkom trenutku. Nabijam se sve jače…

Dugo sam za taj dan birala haljinu, cipele, nakit, frizuru, šminku… čak i veš. Dan kada se udaje jedna od mojih najboljih prijateljica. Još je samo ona ostala iz društva neudata. Pred ogledalom sam. Uzbuđena sam vidljivo, jer posle dugo vremena imam priliku da budem elegantna i seksi, iako već imam jedno dete i nisam više ista.

Udata sam, duže vreme. Doduše, ne za čoveka sa kojim sam bila u ozbiljnoj i dugoj vezi pre braka, iz koje sam izašla gore nego iz saobraćajke. Nekad shvatim da se i dalje oporavljam od toga… Neke rane nikad ne zacele. Nažalost.

Na sebe oblačim čipkanu tangu, i svilenu bež haljinu, koja prilično otkriva, naročito moje nabujale grudi i bradavice koje mame.

Moj dragi muž mi prilazi sa leđa, i šapuće: – Tako bih te potucao sad!

Osećam da mu se diže, pomazim ga dlanom i naglasim da nemamo vremena. A tako je seksi u tom odelu koje nosi… Radilo me je neko čudno raspoloženje, posebno uzbuđenje. Nisam mogla to da objasnim, pripisivala sam sreći zbog prijateljice, ali… Ubrzo mi je postalo jasno zašto sam se tako osećala.

Odlazimo u restoran, gde se održavalo slavlje. Sve je vrhunski, zabavno i ništa nije nagoveštavalo šta će se zapravo desiti tog dana, osim možda mog čudnog osećaja. Stajala sam sa prijateljicama, razgovarale smo, a onda se na vratima pojavio on. Moj krah. Moja saobraćajka od koje se nisam oporavila… nikad. Život mi ga je opet doneo. U najboljem izdanju, i sa suprugom.

Srce mi je zaigralo kada sam ga ugledala, ali sam se trudila da ostanem smirena, i pokušala da ga vešto izbegnem. Kao što obično biva, dobili smo mesto za istim stolom. Sedeli smo jedno pored drugog, i samo se gledali povremeno. Osećala se napetost među nama, ali to, na sreću, niko oko nas nije primećivao. Moj suprug je veselo čavrljao sa muževima mojih prijateljica a njegova supruga je bila ozbiljno zadubljena u telefon.
Srce mi je zaigralo kada sam ga ugledala, ali sam se trudila da ostanem smirena, i pokušala da ga vešto izbegnem. Kao što obično biva, dobili smo mesto za istim stolom. Sedeli smo jedno pored drugog, i samo se gledali povremeno. Osećala se napetost među nama, ali to, na sreću, niko oko nas nije primećivao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt