“Prevarila sam ga sa njegovim prijateljem” – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Prevarila sam ga sa njegovim prijateljem”

– Znam da te pali moja guza dragi

Tad ih je izvukla napolje.

Namestila je njegov kurac na svoju rupicu od dupeta i samo se spustila uz kratak vrisak, nasedala je kao da nije dobila kurac godinama, on je viknuo svršiću ali se ona nije obazirala na to, već je nastavila da mu naseda a jednom rukom je mesila svoj klitoris, skakala je po njemu ko pobesneli ris, ja sam već mislio da će mi kurac eksplodirati, nisam ni mogao više da se skoncentrišem na snimanje,

– Zajebite vas dvoje, ja moram da svršim – rekao sam.

Spustio sam kameru na stol uperenu u njih i prišao im, svukao sam šorc, popeo se na krevet i nisam ga ni 2 puta nategao kako treba počeo sam da svršavam po Jacinim sisama i komšinom stomaku, nije mi ni bilo bitno gde ću, samo da izadje iz mene. U tom momentu je i Jaca počela da svršava veoma glasno.

– Idem da se istuširam – rekla je – Ideš i ti.

– A što bi on išao?

– Pa da me snima dok se kupam.

– OK – rekao je.

Otišao sam za Jacom. Ušli smo u kupatilo a ona je počela da skida brus i tange natopljene što spermom, što njenim sokovima. Snimao sam je dok se tuširala i brisala.

Vratili smo se u sobu sredili se i zapalili na vikendicu. Komša je imao zastavu poly registrovanu 2+4 sa 2 klupe nazad, a Jasmina i ja smo seli nazad da pregledamo film dok je komša vozio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt