Želim da vratim svoj život, svoju mladost – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Želim da vratim svoj život, svoju mladost

„Onda me je taj u kombinezonu upitao koliko košta. Znaš na šta je mislio. Rekla sam mu da mi se skine i da me puste napolje. „Gde ćeš napolje? Pa vidiš kako pada. Hajde kaži ti nama koliko naplaćuješ pa da prekratimo vreme.“, rekao mi je i uneo mi se u lice. Pokušala sam da mu objasnim da nisam kurva i da me ostave ne miru. „Nisi kurva a tako polugola šetaš ulicom?“, upitao me je onaj debeli. Tu sam potpuno pobesnela i rekla mu da odjebe i da bolje obrati pažnju na to kako mu se žena oblači. Bila je to greška i to velika. Ošamario me je i da me onaj u kombinezonu nije prihvatio popila bih patos. „Ti ćeš moju ženu da stavljaš u usta kurvetino?!“, vikao je debeli, „Nosi je Mile tamo dole u podrum. Da joj pokažemo malo kako to sa takvim kurvama ide.“ Taj Mile, lik u radničkom kombinezonu, me je podigao kao pero i poneo dole. Vrištala sam, zvala u pomoć ali džabe. Toliko je grmelo napolju da nije bilo šansi da me neko čuje. Dok me je Mile nosio dole, uzeli su mi torbicu i viski, koji su odmah otvorili i počeli da piju. Uneo me je u podrum i neko od njih je upalio svetlo. Obična gola sijalica koja je visila na žici sa plafona. Na sredini prostorije se nalazio neki prljavi sto, klupa bez naslona bila je pored zida i još neke dve rasklimane stolice. Mile me je spustio i oni me okruže. „Sad se skidaj kurvetino jel ako te mi budemo skidali ići ćeš kući gola.“, rekao je debeli. Počela sam da odmahujem glavom i zamalo sam zaplakala, kada me je ponovo ošamario. Pomračilo mi se pred očima i ponovo su me pridržali da ne padnem. „Polako Stevane, ubićeš je jebalo te sunce.“, čula sam onog Mileta. „Sad će se mala skinuti. Jel tako mala? Reci ti nama kako se zoveš?“ Klimnula sam samo povtvrdno glavom i nekako promucala svoje ime. „I kažeš da nisi kurva.“, nastavio je. Rekla sam mu da nisam, na šta se on nasmejao. „Onda mora da si krenula da nađeš kurac ovako obučena. Hajde skidaj se. Šta čekaš? Kurac si tražila sad ćeš ga dobiti. I to pet komada. Danas ti je izgleda srećan dan.“ Procenjivala sam situaciju nekoliko sekundi i polako otkopčavala dugmad na košulji. Spustila sam pogled ka podu i zadrhtala, svesna činjenice da se ostvaruje moja najluđa fantazija.

Sećaš li se da sam ti pričala o mojim fantazijama?“

Sećao sam se, naravno. Jelena je uspela da ostvari većinu njih. Njena najluđa fantazija je bila da je u mračnoj ulici zaskoči nekoliko tipova i da joj svašta rade. Bio sam siguran da bi ostvarila i nju samo da se nije plašila da ne naleti na neke ludake. Posmatrao sam je i prezrivo se nasmešio.

„Hoćeš da mi kažeš kako ti se desilo ostvarenje fantazije?“

„Upravo to.“, rekla je mirno i nastavila. „Shvatila sam u stvari da je taj Mile bio u pravu i da je zaista mogao biti moj srećan dan. Uostalom uverena sam da su me provalili. Mislim da su jasno videli da se slabo opirem i da u stvari ne vrištim koliko mogu i koliko bi u takvoj situaciji trebalo. Odlučila sam tada da im se potpuno prepustim. Skinula sam košulju i Mile pokaže pokretom glave na tipa iza mene. „Daj Aliji da ostavi to.“, rekao je. Dodala sam košulju mršavom tipu u trenerci i on je spusti na stolicu. „Ova više ne mora ni da se skida Mile. To malo krpica što ima neće nam ni smetati.“ Okrenula sam se ka tipu koji je to rekao. Bio je visok, koščat, sa bradom od tri dana i krezub. Stresla sam se kada sam ga videla. „Neka, neka Joco. Nek se samo skine. I nemoj Jelena skidati cipele. Ima ovde dole kojekakvih govana pa da se ne posečeš na nešto.“ Miletu je očigledno bilo savršeno jasno šta mi se odvija u glavi i obraćao mi se smirenim glasom, gotovo me ohrabrujući. Skinula sam minić, grudnjak i tange i ostala u cipelama kako mi je rekao. „Vidi kako je pičku obrijala. Ma kurva je to garant.“, oglasio se lik koji je do tada ćutao. „Tako kažeš a, Ramize? Pa reko sam ja odma.“, rekao je Steva i odmerio me. „Kakva pička leb ti jebem. Ajde, čučni tu i zini da nam pušiš malo.“ Čučnula sam polako i Steva spusti gaće i trenerku. Imao je debelu, gotovo crnu kurčinu, sa velikim glavićem. Svi su se skinuli a Steva me je uhvatio za kosu na temenu, nakrenuo mi glavu malo u stranu i počeo da me lupa tom kurčinom po obrazima. Osetila sam, gotovo istog trenutka kada me je njegov kurac dodirnuo, kako postajem sve vlažnija. Počela sam da mu ga sisam kao sumanuta. Rukama sam prihvatila dva i počela da ih drkam. „Vidi malu kako voli da sisa kurac. Vidiš Stevo da je moglo i bez šamara.“, čula sam Mileta odozgo. Sisala sam ih kao da ću im utrobu isisati. Svima redom. Ako je ikakvo opravdanje to što sam bila nedojebana i napaljena iščekujući veče sa tobom onda neka bude. Mada kako vidim nećeš se složiti sa mnom.“

Samo sam odmahnuo glavom i ćutao. Bio sam zabezeknut.

Onaj Steva me je u jednom trenutku bukvalno tucao u usta. Prešla sam na Ramizovu kurčinu i dok sam mu lizala jaja osetila sam nečiju šaku na pičiću i potom dva prsta kako zaranjaju u moju utrobu. „Ova je spremna da se jebe. Sva je mokra.“ Mislim da je to bio Mile ali nisam sigurna. „Diži je“, rekao je Steva. Mile me je okrenuo ka sebi „Sad se popni na onaj sto, lezi i raširi noge.“ Poslušala sam ga kao hipnotisana. Legla sam i uradila šta je tražio. „Jače to.“, rekao je Mile, „Hoću da ti vidim tu pičku otvorenu.“ Podigla sam noge i raširila ih najviše što sam mogla. „Raširi pičku prstima.“ Učinila sam i to, ne verujući da izgovaram to što sam govorila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt