JEDVA SAM ČEKALA DA GA JAŠEM: Šamarao mi je mačkicu i gurao prste u nju – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

JEDVA SAM ČEKALA DA GA JAŠEM: Šamarao mi je mačkicu i gurao prste u nju

Već je padao mrak, žene su napolju topile mast, ja sam muškarce posluživala za stolom. Primetila sam kako Miki i taj Bora što je klao svinje šapuću nešto izmedju sebe, a onda me pogledaju pa se smeju. Jasno mi je bilo da mu je Miki pričao o meni, pa sam im ,onako preko ramena muža i svekra, namignula. Čekala sam da se muž dovoljno napije i ode u sobu. Mrak je uveliko bio pao, kad je Bora rekao kako mora do wca, koji je poljski i iza kuće je, kao i svaki takav wc sakriven od pogleda sa ulice i sa dvorišta.

To je bio trenutak koji sam čekala. Još pre nego da on ustane sa stola, ja sam otišla. Zatekao me je spustenih gaćica kada je ušao. Rekla mu da zatvori vrata, odmah ga uzela i otkopčala mu šlic izvadila i počela da ga ljubim. Bio je to jedan prelepi kurac, za razliku od Mikijevog. Prav, ne ni predebeo, niti predugacak, kurac koji mi je tako lako upadao u grlo, da sam počela da ga uvlačim i sisam kao mahnita.

On me je samo držao za glavu, ponavljajući tiho moje ime, nabijao je sebi u jaja i mumljao zajedno sa mnom. Ustala sam i natrtila mu se i on mi ga je gurnuo pa zaveslao njime po mojoj pičkici. Isprva naslonila sam na zidove wcea, ali pošto je od drveta i počeo je da se klima i čuje , samo sam se uspravila dok me je on uhvatio za sise ne prestajući sa nabijanjem. Nismo smeli dugo, znao je i on to te mi je ubrzo napunio pičkicu. Rekao mi je da bolju kurvu nije u životu jebao, a ja tad klekla i rekla mu „Pišaj, zato si došao“ a zatim ga uzela u usta, dok je on u meni pišao svo pivo i svu rakiju koju je taj dan popio. Poljubila sam mu jaja pre nego da sam se podigla i rekla mu da sam uživala, a on meni da sam njegova prasica.

Te noći na polasku, ušli smo da se pozdravimo s njima. Namignula sam im prilikom pozdrava, nevoljno se poljubila sa svekrvom, a kad prišla svekra da poljubim,osetila njegovu ruku kako mi pod jaknom stišće guzu. „Sledeći put te ja jebem kravo“ Šapnuo mi je a zatim me poljubio u obraz.

Upravo, malopre, pre nego sam sela ovo da napišem, a muž otišao na posao, čuli smo se telefonom. Rekao mi je da je oduvek mislio da sam kurva i da varam njegovog sina, jer sam tako dobra lepa i rasna žena. Bora i Miki su mu još one večeri sve rekli, al da nisam trebala s njima jer sad celo selo zna da mu je snajka kurva. Rekla sam mu da ću da budem i njegova kurva,a svi u selo ima da mu zavide, na šta se složio i bio srećan zbog toga. Pitala sam ga za sina, rekao je da ga baš briga, da on sinu da svinju, a sin njemu njegovu prasicu.

Smejali smo se zajedno. Kaze da jebe kao niko i da jebe Ratkovu ćerku Milicu. Kaze da ima veliki kurac, a ja njemu da jedva čekam da ga osetim. Uskoro ce da pozove sina i da ga izlaže da je bolestan pa da dođemo. Pričajući s njim, shvatila sam da su muškarci divni, kada im daš svoje telo, guzu, pičku, sise, a uzimaš njihov kurac, budeš njihova žena, kurva, krava, kobila, prasica…

Jer ja se nikad nisam preterano mirisala ni sa svekrom ni sa svekrvom, a sad mislim da je ovo početak jednog divnog odnosa, pun seksa, pun sperme, pun uzdaha. i muskarci jesu divni ali ne sa svojom ženo, čast izuzecima, jer da jesu ne bi nama ni palo na pamet da uživamo sa drugim muškarcima. A uživamo, itekako uživamo…

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt