JEDVA SAM ČEKALA DA GA JAŠEM: Šamarao mi je mačkicu i gurao prste u nju – Ispovesti
Ispovesti

JEDVA SAM ČEKALA DA GA JAŠEM: Šamarao mi je mačkicu i gurao prste u nju

Odmah posle nove godine, a pre Božića krenuli smo za selo moga muža kod mog svekra i svekrve, a njegovih roditelja.

Muž je bio nervozan što uopšte mora ići, jer nije voleo selo, pogotovo one koji bi ga podsećali odakle ustvari potiče, jer toliko dugo je radio na tome da bude kakav gospodin, mada dugo godina bio je jedan običan radnik na gradjevini, sve dok nije ušao u stranku, a onda sirovina kakva jeste dobijao da radi poslove obezbedjenja, a nakon toga i mesto kordinatora u vladajućoj stranci, pa se samim tim naše finansijsko stanje popravljalo, a on sve više uživao, praveći se važnim pred drugima.

Stalno je mene i ćerku vucarao pa raznim skupovima, otvaranjima, mitinzima, upoznavao nas sa nekim bitnim ljudima pred kojima je šenio. Meni je uistinu svo to njegovo ponašanje bilo odvratno, jer dok bi u kući ili kraju izigravao kakvu veličinu, pred njima je bio mali kao kakav miš i radio bi sve što su od njega tražili. Jednom nas je tako poveo na otvaranju jednog hotela kraj Niša i nakon svečanog otvaranja imali smo večeru u restoranu.

Kraj mene je sedeo jedan jako debeo čovek, ćelave glave sa velikim podgusnjakom i ulepljene košulje od znoja. Pričali smo nešto neobavezno , kada je rekao mom mužu da se pobrine za neke goste i odveze ih na aerodrom. Predhodno sam terala muža da nas odveze kući, jer se našoj Mini, ćerki, jako spavalo, da sam je držala u krilo,a ona mi dremala glavom na ramenu. To nije hteo ni da čuje, govoreći da moramo da ostanemo, ali zato kada mu je ovaj debeli to naredio, on je odmah ustao, bez da nas pogleda i izašao negde napolju.

Bila sam ljuta i besna, ćerka onako dremnjiva, terala me je da idemo pričajući kako joj se spava.

Tad je debeli pored mene rekao da ima sobu na spratu i da mogu da je odvedem, pa tamo da spava. Ne razmišljajući sam ga odbila, ali onda je primakao glavu do mog uveta i šapnuo mi „Nisam ovu tvoju budalu, ovog potrčka džabe poslao da vozi. Kurac mi se digao čim sam te video. Hajdemo u sobu, platiću ti dobro, ovaj tvoj neće skoro“ .

Kako je to rekao, spustio je svoju debelu šaku meni na nogu i krenuo duž svilenih čarapa rukom meni pod tesno pripijenom suknjicom uz butine. U glavi su mi se vrtele njegove reči „muž-budala-potrčko, njegov dignuti kurac, platice mi dobro“ a uz te njegove reči, njegova šaka koja mi je povlačila pod stolom suknjicu na gore, činila je da osetim trnce kako mi putuju, duž butina i čine da moja pičkica počinje da vlaži. Pogledala sam ga otvorenih usta, glava mu je bila tik uz moju, osećao se na alkohol i znoj pomešanim s parfemom. Poželela sam ga onako debelog i zadriglog, a onda ja spustila ruku pod stolom njemu na šlic i čvrsto ga uhvatila za kurac preko pantalona. Bio je čvrst, pulsirao mi je u ruci, činio se debelim. Rekla mu, hajde, podigla malenu, uzela je za ruku i pratila ga.

Dok sam je spuštala u krevet, nameštajući joj jastuk, osetila sam njegovu ruku od pozadi pod suknjom, njegov prst gurao mi je gaćice u pičkicu. Zatvorili smo vrata sobe u kojoj je ostala da spava i počeli smo da se ljubimo, dok su mi njegove ruke snažno mesile guzicu. Potom je spustio glavu i počeo mi je ljubiti sise koje su virile iz dekoltea. Mrmljao je i uzdisao, a zatim se pomerio, skinuo onu zalepljenu košulju sebi sa ledja, dok mu ja šakom mesila kurac preko pantalona i jedva čekala da ga izvadim iz njegovih gaća. Tad je iz pantalona izvadio svežanj novčanica, stavio ih na sto, odgurnuo me rukom i zavalio se u kožnoj fotelji.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt