Lagano sam ga opkoračila i SELA! Počela sam DIVLJE DA MEŠAM! – Ispovesti
Ispovesti

Lagano sam ga opkoračila i SELA! Počela sam DIVLJE DA MEŠAM!

Filip i ja smo, posle nekog vremena, počeli da se krećemo u istom krugu ljudi. Uspešno smo skrivali naš tajni odnos od svih, i svi naši zajednički prijatelji bili su ubeđeni da smo mi super drugari.Bila je to svadba naše prijateljice. Celo naše društvo, nas desetak, bilo je tamo. Pilo se, provodilo i zezalo. Tada sam prvi put videla Filipa u odelu. Stajalo mu je fenomenalno, kao saliveno. Bio je izuzetno zgodan, a tada u odelu, učinio je da nisam prestajala da budem opčinjena i napaljena. Pila sam špricer za špricerom, ne bih li malo ohladila glavu i telo, i skrenula misli. Želela sam ga više nego ikad. On je to primetio, a i ja sam mogla da vidim koliko je on bio napaljen. Jedva smo se suzdržavali.

Veče je polako odmicalo, krenuo je neki sentiš, i evo njega preda mnom, zamolio me da plešemo. Drugarski, naravno

Plesali smo, potpuno pripijeni jedno uz drugo. Osetila sam koliko je napaljen, koliko mu je tvrd i dignut. Šapnuo mi je:

– Mnogo si lepa i zgodna u toj crnoj haljini. Tako te želim večeras, samo za sebe.

Nije bilo potrebe da bilo šta kažem. Dobiće me, znao je to. Čim se svi raziđu, otići ćemo u nepoznatom pravcu, kao mnogo puta do tada. A ja nisam mogla da dočekam taj trenutak!

Bilo je skoro jutro kada smo krenuli kući. Filip je imao puna kola i trebalo je najpre sve da razveze. Ja sam bila poslednja koju će odvesti.

Kada su svi izašli iz auta, ja sam već teško disala. Oboje smo bili prilično pijani i ludi od želje. Odvezli smo se van grada, na pust parking.

Ugasio je auto, i grčevito me stegao oko struka, kao da bih mu pobegla. Ljubili smo se, jezici su nam se vijali, kao da nam je poslednji put. Ljubio me je i lizao po vratu, ja sam se sva ježila i padala u trans. Prolazila sam prstima kroz njegovu kratku crnu kosu, mazila ga, želeći da osećaj dodira njegove kože zauvek ostane na mojim rukama.

Prešli smo na zadnje sedište. Tela su nam se preplitala, ljubili smo se, mazili, lizala sam ga od uveta, do ramena, mirisala njegov predivni parfem, čiji mi je miris svaki put stvarao leptiriće u stomaku. On me je nežno skidao, rukama je polako svlačio moju haljinu, a gledao me kao da bi je najrađe pokidao sa mene. Za to vreme, ja sam ga posmatrala, od glave, do pete. Svaki deo njegovog tela činio je da poželim da bude moj, u meni, zauvek.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt