Fotografije ove golferice hit su na Instagramu, pogledajte zašto – Ispovesti
Lifestyle

Fotografije ove golferice hit su na Instagramu, pogledajte zašto

Jednom sam varala u golfu i naučila lekciju. Bio je to jedan od mojih prvih turnira, a na kraju je loptica završila u vodi. Ispustila da sam drugu lopticu i rekla da sam ju pronašla, objasnila je.

Izigrala sam sve na terenu, ali mama je primijetila da jedna loptica fali. Ona mi je pakirala torbu za golf pa je zato znala. Ona je jako draga, ali isto tako i zastrašujuća. Ne želite joj se zamjeriti. Tad mi je uputila samo jedan pogled i rekla da nikad više neću igrati golf.

Upoznala sam ga na početku karijere. Kroz sve smo prošli zajedno, razumije me. Jednom mi je savjetovao da pokažem malo više dekolte, rekla je Spiranac.
index.hr

Mamićeva snaha doslovno oduzima dah

Zdravko Mamić, hrvatski fudbalski radnik, nije se libio da se često pojavljuje u medijima i iskazuje svoje stavove.
Za razliku od njega, snaha Tia Mamić čuva svoju privatnost, a jasno se oglašava tek kada ima poslovni projekat koji treba predstaviti javnosti.

Mia, djevojačko Jurčić, udala se 2017. godine za Zdravkovog sina Marija. Bio je to njen drugi brak pošto je 2010. stala pred matičara s košarkašem Krisom Vorenom iz koga ima i sina Dominika.
Tia je prošla kroz teško djetinjstvo. Imala je 12 godina kada je izgubila majku. Sa ocem nikada nije uspjela da uspostavi normalan odnos.

Moja najbolja prijateljica bila je teško bolesna i trebala je pomoć. Tad sam upoznao to preslatko stvorenje, njezinu kćerku Tiju. Tia je imala 12 godina kad joj je umrla majka.
Iako je njezin ujak bio zakonski usvojitelj, ona je ipak odlučila da ostane sa mnom i ja sam je udomio pričao je svojevremeno Jurčić.

Najbolje Priče i ispovijesti možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Druzenej-Ispovesti

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt