“Volim da virim kroz ključaonicu…” – Ispovesti
Ispovesti

“Volim da virim kroz ključaonicu…”

Volim da virim kroz ključaonicu… Nenormalno se ložim na muškarca sa kojim izlazi moja majka, što je najgore mislim da sam pukla na maminog dečka, on je par godina mlađi od moje majke ali je i dalje puno stariji od mene. Što je najgore, zaprosio je.

Često idemo kod njega ili dolazi da noći kod nas pa kad u sitnim satima navali na mamu i čujem stenjanje, jake vriske uzbudim se, prosto kad je u “igri” ja poludim, toliko se uzbudim da virim kroz ključaonicu, najviše gledam iz radoznalosti, prosto kad vidim onu stvar ja poludim tresem se od uzbuđenja kad gledam kako ulazi/izlazi iz nje ja se sva uzbudim… najviše me raduje jutro kad svane, rano ujutru idi na posao pa ja se ušuškam u njihovom krevetu pa sva uzbuđena poližem mesto na kome je njen dečko pustio tečnost iz sebe. Kako da izdržim ovo, da mi očuh bude neko u koga sam zaljubljena, uzbuđena?

BONUS ISPOVIJEST:

Mali me napenalio alatkom… Imam 42 godine, u braku sam 16 godina i imam dvoje dece. Kada se to dogodilo, pre tri godine, već nisam bila svesna da i dalje neko, osim mog supruga, može da me gleda kao spravu za krevet.

Pošto sam ostala bez posla, radila sam kao spremačica po kućama, a većina mojih klijenata bili su bogtaši. Tog leta angažovao me je jedan bračni par, hirurg i advokatica, i posle moje treće posete, njihov 20-godišnji sin počeo je čudno da se ponaša. Dolazila sam ujutru, oko deset, baš pošto se dečko budio, pa mi je otvarao u pidžami. Njih dvoje uvek su bili na poslu. Dečko je bio pomalo neotesan, ali nekako i simpatičan…

Nije sa mnom ništa naročito pričao.Četvrti put je ostavio najpre otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta, i pustio me da ga vidim kako mastrubira.Nije bilo sumnje da je to namerno uradio, i mislila sam da mu je to neka uvrnuta šala. Bila sam ljuta i osećala se nekako poniženo, ali sam samo ignorisala sve to i završila posao ništa ne rekavši.

Dvoumila sam se da li da ponovo odem kod njih, ali novac mi je bio potreban, a oni su pošteno plaćali. Nisam mogla ni da naslutim šta će se dogoditi sledeći put. Bio je sasvim direktan. Dok sam čistila pod u dnevnoj sobi, prikrao mi se sa leđa,odjednom uzeo moju šaku i stavio je na svoj penis u erekciji. Osetila sam ga preko pidžame i trngula se i pitala ga – Šta radiš to?– Ajde malo, šta? – odgovorio je on, i izvadio ga napolje. Gledala sam sluđeno – istovremeno sam bila šokirana, ali me je zaprepastilo kada sam shvatila da me, zapravo, želi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt