"Otišao sam kod sestre na par dana..." – Ispovesti
Ispovesti

“Otišao sam kod sestre na par dana…”

Otišao sam kod sestre na par dana… Bio sam na letnjem raspustu. Samo sto sam napunio 18 god. Dosao sam kod moje sestre i njenog muza na par dana. Bio sam na letnjem raspustu.

Samo sto sam napunio 18 god. Dosao sam kod moje sestre i njenog muza na par dana, jer oni zive u drugom gradu. Sestra i zet su otisli na posao, a ja sam ostao kuci da gledam TV.

Pozvala me je sestra i rekla da ce sada doci zetova sestra kako bi se istusirala u njihovom stanu jer u njenoj zgradi se desila neka havarija i nemaju vodu, a isla je na neku proslavu tog dana.

Ona je stigla i sela u dnevnom boravku i malo smo popricali. Otisla je da se isusira, ali se nakon par minuta vratila i pitala me da li mogu doci da joj nesto pomognem. Naravno da sam odmah krenuo da vidim u cemu je problem. Kada sam usao u kupatilo ona je odmah skinula majcu, a ja sam se brzo okrenuo.

U tom trenutku mi je svasta proslo kroz glavu. Mislio sam nemoj da je slusas imas devojku sa kojom planiras da budes prvi put( da tada jos uvek nisam spavao ni sa jednom devojkom), ona se porodila svega par meseci pre, a njen muz radi u inostranstvu i tada je bas dugo bio odsutan od kuce.

Nisam zeleo da se okrenem, ali nisam ni krenuo da izadjem. Svasta mi je u tom trenutku prolazilo kroz glavu. Ona je prisla i uhvatila me za rame i rekla da ce sve biti u redu i da se ne brinem. Ona je oko 5 godina starija od mene.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt