“Pratio sam zenu od komsije” – Ispovesti
Ispovesti

“Pratio sam zenu od komsije”

Ljubavnik moje komšinice skoro leteo sa terase, evo i kako… Moj komšija je sumnjao da ga žena vara. Zamolio me da pratim ko dolazi u njegovu kuću. Ja pristao. On je na nekoliko dana otišao kod roditelja na selo, a ljubavnik je svaki dan dolazio da mu ševi ženu.

Sve sam slikao, snimao sa prozora, obuću ispred kuće, imam registraciju motora na kojem dolazi. Pošaljem sve komšiji, on je odmah dojurio kući i zatekao na delu. Lubavnik je od straha skočio kroz prozor sa prvog kata, polomio nogu i slomio ruku prilikom pada, ženine stvari izbacuje van u dvorište.

Ja na balkonu gledam i pijem kavu i čudim se za smelosti te žene. Razumem da varam, ne mogu da razumem da dovodiš ljubavnika u kući svog muža… pa kud ide ovaj svet?

BONUS ISPOVEST:

 

OVO SE NE ZABORAVLJA: Vratila se onda opet kod mene, dok sam ja mazio svog ‘drugara’, poljubila me je sočno francuski…

 

Pre par godina imao sam neki profil na FB koji mi je služio za upoznavanje. Preko njega sam upoznao dosta djevojaka, žena, parova…

Jednom sam tako stupio u kontakt sa jednim parom. Bio je par žena od nekih 40 godina i dosta mlađi muž. Žena je bila jako zgodna, visoka plavuša sa silikonima, prelijepim seksi zelenim očima. Na profilu nisu imali nekih seksi slika, koje bi ukazivale na to da oni vole igrice u troje, četvoro… bio je to više da kažem običan profil.

Ubrzo smo uspostavili komunikaciju. Dopsisivao sam se i sa ženom i sa muškarcem. Oni su naravno vidjeli moj profil i vidjeli šta ja tražim, a to ja ISKLJUČIVO HETERO ODNOS, LEPE ZGODNE DEVOJKE, kojima ću ja za uzvrat malo druženja ostaviti neki poklon…

Poslije par dana dogovorili smo viđanje kod njih. Dogovor je bio da nema seksa sa mnom, samo gledanje… Sa damom sam se dogovorio da joj kupim čipkasti crni brus i tange i mrežasti komplet za cijelo tijelo. Pored toga sa sobom sam ponio flašu crnog vina i korpu cveća.

Po dolasku smo se upoznali malo popričali, otvorili crno vino… Oni su pripremili svijeće svuda po prostoriji gdje smo bili. Dama je zamračila prozore (bio je dan, tada jedino mogu sebi dozvoliti izlaske)… Upalili su svijeće i pustili tihu muziku… Poslije par trenutaka pojavila se ekstra zgodna dama obučena u veš koji sam joj kupio i počela je izazovno da igra oko nas. Muž joj je bio dosta rezervisan i činilo mi se da mu je neugodno.. Ona se uvijala oko mene, čas mi je u krilu, čas iznad glave i mazi me po grudima. Meni se već uveliko digao i hoće da iskoči iz panatalona… Šapnula mi je na uho:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt