Napravila sam životnu grešku, slučajno – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Napravila sam životnu grešku, slučajno

Da me zasitite! Ona je modra i vrela, željna svakog dodira, a pogotovo sad dok su mi oči vezane i dok zamišljam šta mi radite naizmenično. Jedan jezik mi se od jednom zabada duboko u nju dok drugi mi sisa klitoris sve jače i jače. Liže me neko opet oko nje pa mi zabada jezik, žestoko, jako i skuplja sve sa nje.

Klića je nabreko, okrugao, čvrst.

Nemoj da prestaješ, daj mi to ludilo, radi mi to još smelije jače i dublje, sisaj me, voli me jezikom, želi me…

Topite se u tome. Ne stajete. Gubite u svakom dodiru, gubite samokontrolu .

Jak, vreli grč mi se širi telom, stiskam vam glave butinama, jače i jače, vrištim za vama.

Vrišti i moje telo. Vrištim, cvilim, ludo i pohotno. Mozak je na beta talasima. Od same pomisli i lepote želim da piškim. Grčim se.

Ludo jer je mnogo dobro, taj osećaj koji mi obuzima glavu i telo. Taj osećaj od želje za vama. Taj osećaj da ste tu, osećaj koji mi neperestano pružate.

Skidate mi maramu, a vaši udovi nabrekli i modri vidi se svaka zila.

Podižete me lagano. Ko će i šta pre uraditi.

Sedam na njega i osećam ispunjenost u njoj. Ti mi mažeš anal tim mojim sokovima. On se od uzbuđenja širi kao pupoljak . Ulaziš lagano osećaj neugode boli i prelazi u vrhunac zadovoljstva. Obojca se prepuste mom ritmu. Tela vam se znoje, dah je lepljiv, čujem vas naizmenično, čujem koliko vam je dobro, da uživate u svakom sekundu, ludo vam je a ja zelim to sa vama.

Da me volite kurcem, da me volite celu, čupate grebete, a i mazite. Pomešanost osećaja, pomešanost te lude želje, molim da ne prestajete. Nikad.

Još i još, dalje i dalje, pohotnije dublje…

Sam osećaj da su mi sve rupice zadovoljene dovode me da se upiškim na njegovom stomaku.

Vrela topla, luda iskonska strast u tom momentu tog doživljaja, gledam vas direktno u oči i ocekujem bilo kakvu reakciju, ali te vaše snene oči i taj osećaj ludosti strasti ne prestaje.

Idemo dalje još bolje i luđe, hoću i želim da ovo pamtimo svo troje.

Namećem vam tempo.

Ja sam između vas dvoje, samo nam pogledi ostaju, gledamo se pogledi su u tim trenucima intezivni, uzbuđuje me to što mi radite .

Opet vas hvatam za kosu , moji predatori, moji strastveni igrači, tu smo da se poigramo sa ludošću i željom.

Ljubim vlažno samo sa jezikom nekog od vas, nije važno koga važno je da se ljubim, balavo, dok razmenjujemo dah.

Stavljate me prst po prst u usta da ih sisam. Pali me taj čin, sisanje vaših prstiju, jer zamišljam da vam sisam muškost, dok ste vi u meni.

Svršavamo svi u isto vreme jer takav osećaj nas vodi.

Sperma u guzi, sperma koja curi iz nje, kao i sokovi svih naših zadovoljstava. Muk. Gledamo se, ali u ovom momentu reči su suvišne.

Sve je jasno i sve znamo sve osećamo. Skupljam se snena i ostajem sada sa samom sobom sa svojim telom, sa svojim mirisima. Ne želim da pričam. Uporno ćutim. U očima se vidi sve, sve je jasno.

Jedan segment mog života je možda počeo ili se završio, nije važno, sada mi ništa nije važno, važan je osećaj koji me vodi.

Da li vas volim ili mrzim, ili mrzim sebe nije važno, bitno je da smo bili tu svo troje vođeni ludilom, adrenalinom, požudom. .

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt