Moja beba me čini nesretnom – Ispovesti
Ispovesti

Moja beba me čini nesretnom

Moja beba me čini nesretnom…Kada sam ostala neplanirano trudna, moj momak mi nije dao abortiram i bukvalno me natjerao da rodim. Na brzinu smo se vjenčali i prije mjesec dana sam se porodila.

Svi su mi govorili da ću zavoljeti bebu kada je rodim, ali… svakim danom sve je više mrzim. Zbog te bebe sam se udala sa samo 19 godina, zbog te bebe mi je stomak izrezan kao lubenica… odvratna sam, a nemam još ni 20 godina. Danima sam razmišljala šta da uradim i juče sam definitivno odlučila da tu bebu ostavim, da ostavim i nju i mog muža koji me je bukvalno natjerao da se porodim. Želim da odem daleko da ih nikoga ne gledam, očima da ih više nikada ne vidim.

Užasno se osjećam, a sve zbog te bebe i glupog muškarca koji me je natjerao da se porodim. Bolje da sam ga ostavila i abortirala, bila bih mnogo sretnija.

BONUS ISPOVEST:

 

ON MI JE BIO VELIKA ŽELJA: Jedva sam čekala da uđe

 

Tad sam išla u srednju školu 4 razred ekonomske. Imala sam 18 g. imala sam sex s bivšim momkom i prekinuli smo. Nedugo posle toga se nisam kresnula. jednog vikenda moji su otišli na selo, ja ostala kući sama. Sasvim slučajno u regalu kod mojih u sobi sam našla video kasetu vhs, bez naziva. Pitala sam se šta bi moglo da bude ma njoj, znam sigurno da je istina. Znatiželja je pobedila, uzela sam je i stavila u video kad ono pornić nemački stari, gledala sam ga do kraja.

Uh kako me to napalilo, pička mi je sva bila mokra! Najbolja scena mi je bila kad neki stariji muškarac kreše mladu curu, a ona uživa. E to mi je dalo ideju da i ja probam tako nešto, jer ovi moji vršnjaci su smotani, brzo svrše.

Jedne noći sam izašla u kafić s društvom tu izlaze svi. A puno ima starijih muškaraca, ozenjenih najviše. Bila sam obučena u mini haljini i crnim najlonkama, ispod čipkane gaće. Jedna moja drugarica mi reče da se viđa s jednim već duže vreme i odmah me upoznala s njim te večeri. Bio je markantan u džins jakni.

Kad smo prišle on mi reče on Danijela drago mi je. Popile smo piće seli u auto i otišle u stan. Gde ona s njim ide na sex. Dok smo sedili zezali se ja sam sva gorila počela sam ga dirati među nogama on je mene nezno uzeo za ručicu i šapnuo mala ajmo u sobicu nisam se dvoumila odmah smo ušli njemu se već dugo, a pička mi natekla uh odmah smo se počeli grliti ljubakati on me uhvati za guzu, ja njega po kiti.

Poskidali smo sve sa sebe i ja sam ga odmah zajahala. Počela se jebati on me snažno nabijao ja ko luda zastenjala uživala sam ajojoj počela sam svršavati on me još jače nabijao. Rekla sam to je muškarcima, a onda nakon duže jebacine okrenula sam mu guzu. On mi ga nabio do kraja ih kako je bio tvrd i vreo i zguza me nabijati A onda sam osetila da će i on svršio aha ah jedva sam čekala da me ispriča i konačno je svršio mi na guzu uuuh kako sam bila srećnaa i rasturena baš je pravi jebač. . .

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt