Došla sam ranije kući sa posla – Ispovesti
Ispovesti

Došla sam ranije kući sa posla

Došla sam ranije kući sa posla… Juče sam se ranije vratila sa posla, jednostavno neka sila me vukla i govorila da treba da idem kući ranije. U braku sam skoro 10 godina i nikada nisam ni posumnjala da me muž vara i da pored mene ima neku drugu.

Kada sam došla pred kuću bilo mi je čudno jer je auto mog muža bio ispred. Inače on dolazi skoro sat vremena poslije mene kući. Ušla sam i na ulazu odma shvatila o čemu se redi. Shvatila sam vara me i to u mom krevetu, ali sa kim! Prišla sam vratima, a kada sam vidjela ko je, od šoka su mi se noge odsjekle. U krevetu sa mojim mužem je bila, vjerovali ili ne, moja rođena mama.

Ima skoro 60 godina. Grozno, odvratno, bolesno na milion načina! Kada su me nakon par sekundi vidjeli na vratima oboje u glas su rekli, ovo nam je prvi put! Vrlo bitno za mene da li je prvi ili stoti. Baš se grozno i jadno osjećam. Razvod je neupitan, ali šta sa djetetom koje je ni krivo ni dužno. Kud baš mene ovo da snađe!

BONUS:

Je li ženama veličina stvarno toliko bitna?

Related Articles

Mnoge frajere brine je li njihov alat adekvatne veličine. Često imaju kompleks manje veličine jer pornografski filmovi u pravilu pokazuju natprosječno obdarene pastuhe. Slična stvar događa se i ženama – uspoređuju svoj izgled s besprijekornim tjelesnim proporcijama vrhunskih svjetskih modela.

No, koliko je ženama zaista bitna dužina? Ili su im zapravo neke druge stvari mnogo, mnogo važnije?

Čisto biološki, prava kemija između muškarca i žene mora postojati. Idealan par je onaj koji se može dobro – namirisati! Mirisi koje izlučuje imunološki sustav je presudan jer tako možemo doslovno namirisati je li partner zdrav. To je evolucijski program koji nam pokazuje da je moguće zdravo potomstvo.

Osim toga, čisto vizualno, postoje mnoge druge stvari važnije od visuljka među nogama: primjerice, gledamo kako se dečko smije, kakve su mu oči, tijelo… A što se tiče unutarnjih vrijednosti, gledamo karakteristike poput vjernosti, brižnosti, predanosti i slično.

Što žene doista žele mnogim je muškarcima nedokučivo. Sigmund Freud je izjavio: “Nakon tridesetogodišnjeg istraživanja još nisam shvatio što žene doista žele!” A sve je tako jednostavno: čak im i napišemo! Osim toga, zar ne tražimo gotovo iste stvari kao i oni?!

A da se neki iskompleksirani frajeri ne živciraju previše zbog dužine penisa, donosimo i neke konkretne brojke: prosječna dužina penisa u EU je 14,27 centimetara. Na prvom su mjestu Francuzi sa 15,48 cm, a na posljednjem Grci sa 12,18 cm! Prema nekim istraživanjima, Hrvati su sa 14,77 cm iznad europskog prosjeka.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt