Mnogo se neugodno osjećam – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo se neugodno osjećam

Mnogo se neugodno osjećam… Prije 3 dana me pozvala mama mog najboljeg prijatelja da joj nešto pomognem da prenese jer je bila sama. Živimo blizu i naravno da sam se odazvao na nejn poziv.

Kada sam došao uvela me u dnevnu sobu i rekla mi da je sačekam. Nakon nekih 5 minuta pozvale me iz druge sobe i rekla da dođem nešto do nje. Kada sam ušao u sobu šokirao sam se. Mama mog druga je ležala na krevetu. Bio sam zbunjen, a onda je rekla da joj se pridružim.

Stajao sam ukipljen nisam znao šta se dešava, a onda je una ustala i prišla meni, uhvatila me za ruku i ostalog se bukvalno i ne sjećam.

BONUS:

Svađe od kojih je bolje odustati prije nego ih započnete

1. Što ćete slušati dok se vozite u autu. Vi obožavate Beyonce. On je lud za Arctic Monkeysima. Baš kao što se njegov ukus najvjerojatnije neće promijeniti, tako neće ni vaš. Upalite radio ili razgovarajte!

2. Što ćete jesti za večeru. Ponekad ste toliko neodlučni da na kraju ne jedete ništa i umirete od gladi cijelu večer. U redu je da on pojede pizzu, vi pahuljice, ili obratno. Ne morate se baš u svemu slagati.

3. ‘Stvarno mi se ne sviđa taj tvoj prijatelj…’ U tome i je poanta. To je njegov prijatelj. Ne morate voljeti sve njegove prijatelje, niti on sve vaše. Ako vam netko izrazito ne odgovara, druženje s tom osobom svedite na minimum i ne stvarajte probleme gdje ih nema.

4. On je potrošio previše novaca na nešto što smatrate glupim. Ili obratno. Svatko od nas ima svoje malene užitke i sve dok niste u ozbiljnim financijskim problemima, trošite novac na što god vam srce željelo.

5. Koja je idealna sobna temperatura. Vama je uvijek hladno, njemu je uvijek vruće. Ako vam je hladno, obucite se, a on, ako mu je vruće, neka se skine u kratku odjeću.

6. Gdje ćete na odmor. Jednom kada uplovite u bračne vode, vjerojatno ćete ljetovati kod njegovih ili vaših, no do tada, svake ćete se godine iznova prepucavati gdje se ide vama, a gdje njemu. Ostavite se svađa i pustite novčić da odluči.

7. Tko od vas ima pogrešan bioritam. On jutarnju kavu pije oko 8, a vi tek oko 3 odlazite na spavanje, nakon što završite maratonsko gledanje omiljene serije. Netko voli jutro, netko je noćna ptica. Ono vrijeme u koje ste oboje budni provodite zajedno, kontruktivno, a ne prepucavajući se.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt