POSLUŠNA STUDENTKINJA: Zadigla je suknju ispod koje nije imala ništa, a onda se uskladila sa mojim ŽESTOKIM ritmom – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

POSLUŠNA STUDENTKINJA: Zadigla je suknju ispod koje nije imala ništa, a onda se uskladila sa mojim ŽESTOKIM ritmom

Otkopčala mi je pantalone i ubrzo se moj kurac našao u njenim ustima, a ja u samom raju.

Naslonio sam se na auto dok me je obrađivala. Osećao sam da gubim svest koliko je to dobro radila. Bio joj je poput lizalice, sisala ga je strasno sve vreme me gledajući pravo u oči. Uhvatio sam je za glavu i krenuo da je žestoko jebem u usta.

Prihvatila je to, divno se usklađujući sa mojim ritmom. Svršio sam joj na lica uz prigušeni krik. Obrisala je lice, pogledala me duboko u oči i nestala, opet. A ja sam ostao da stojim navaljen na automobil, sa spuštenim pantalonama i posisanim kurcem. Nisam mogao da se saberem.

I nastavilo se to pušenje na parkingu. Pušenje bez reči. I trajalo je, danima…

Da budem iskren, pogubio sam se u svojoj računici. Ali sam uživao u idiličnom pušenju, koje se odvijalo svake večeri na potpuno isti način, studentkinja i profesor, ko bi uopšte se nadao ovome.

Sve dok se jedne večeri nije natakla na moj oblizani kurac. Samo je zadigla suknju ispod koje nije imala ništa i ja sam se našao do jaja zaglavljen u mojoj divnoj studentkinji, koja opet nije ispustila ni uzdah, a kamoli nešto više.

Jebala se u tišini, oslanjajući se na suprotan auto. Držeći je čvrsto za guzu, gledao sam samo da ne svršim brzo, već da je jebem duže i što bolje. Na kraju krajeva, kom ne bi prijalo da mu se na kurcu nađe duplo mlađa od njega samog?

Uživao sam u njenoj maloj pici, koja je bila kao ukalupljena za moj kurac, kao po njegovoj meri.

Savršeno tesna, topla i vlažna studentkinja u koju će, nakon teškog dana uroniti moj napaljeni kurac.

Svršio sam u nju i ona ništa nije rekla. Samo je spustila suknju, pogledala me u oči, duboko, nasmejala se i odmaglila. Na to sam već bio navikao. Obukao sam se i otišao kući, radujući se mom narednom Danu mrmota. Ali, nije se pojavila na parkingu naredne večeri.

Ni veče posle. Nikad više. Bio sam kao lud. Nisam joj znao pravo ime, telefon, adresu…nisam znao ništa o njoj! Pokušao sam da je pronađem preko spiska studentkinja ali…ne, nije bila na spisku.

Nikada neću saznati ko je bila. Ali bih voleo da se vrati, jer je ja redovno čekam na parkingu…pola sata, sat…u nadi da će mi obradovati kurac svojim punim usnama.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt