POSLUŠNA STUDENTKINJA: Zadigla je suknju ispod koje nije imala ništa, a onda se uskladila sa mojim ŽESTOKIM ritmom – Ispovesti
Ispovesti

POSLUŠNA STUDENTKINJA: Zadigla je suknju ispod koje nije imala ništa, a onda se uskladila sa mojim ŽESTOKIM ritmom

Postoje dani koji vam izmene život na ovaj ili onaj način, ili vam se jednostavno utisnu u pamćenje kao drugačiji.

Ili se jednostavno ponavljaju, nešto kao Dan mrmota, otprilike.

Profesor sam na jednom fakultetu već par godina i zaista volim svoj posao, te timove krativnih ljudi koji su me zaustavljali po hodnicima fakulteta ne bi li me pitali još nešto. I ja sam im davao sebe, zaista jesam, trudio sam se da im sve prezentujem na što bolji i jednostavniji način, da im ne predajem gradivo suvoparno i dosadno.

Već da prilagođavam, improvizujem. Privučem pažnji i zadržim je, između ostalog.

A onda je na moja predavanja počela da dolazi nova studentkinja. Uvek je sedela u zadnjem redu, sama, odvojena od drugih. Kosa svezana u punđu, naočare…rekao bih, na prvi pogled – kao i sve ostale. I uvek me je slušala sa posebnom pažnjom, bez postavljanje pitanja, dok su se drugi studenti utrkivali da me nešto pitaju.

Ne i ova studentkinja. Slušala je, beležila i odlazila prva.

Sve dok me jedne večeri nije zaustavila na parkingu. Prišla je da se upoznamo. I tada sam se pogubio u njenim tamnim, tužnim očima. Jedva sam se sabrao da se predstavim. Kratko smo ćaskali i ona se, vrlo brzo, zagubila među drugim automobilima na parkingu. Čudno.

Mada mi se razvio čudan osećaj dok sam je gledao, dok sam pričao sa njom. Nisam mogao da je izbacim iz glave, cele noći. Jedva sam čekao predavanje. Međutim, nije došla. Bio sam utučen dok sam išao ka svojim kolima, a tamo…tamo me je već čekala ona…

Nisam mogao da sakrijem uzbuđenje i sreću, prosto, to je vrištalo iz mene. Kao napaljeni tinejdzer!

-Nisam Vas video na predavanju…

Umesto odgovora studentkinja mi je poljubila ruku na međunožju!

-Čekajte, polako, ja sam Vaš profesor… – počeo sam da se branim zatečen trenutnom situacijom.

Međutim, očigledno napaljena studentkinja je ostala gluva na moje reči. Nastavila je da me ljubi i blago stiska jaja, da sam se, kao i svako muško, ubrzo prepustio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt