Zvala sam oženjenog rođaka da dođe do mene – Ispovesti
Ispovesti

Zvala sam oženjenog rođaka da dođe do mene

Zvala sam oženjenog rođaka da dođe do mene… Bio je sunčan dan i ja sam pozvala svog oženjenog rođaka da dođe do mene s motorom jer sam bila sama u kući i čekala ga.

Kad sam ga čula da dolazi napravila sam se da spavam a obukla sam kratku haljinicu. On je ušao i mislio da spavam i polako stao kraj mene i počeo mi rukama stiskati i ja se okrenem, al nisam ništa uradila jer sam se bojala da ne dođe neko od moji samo sam ga pitala da me provoza na motoru i pristao je .

Na tome se i zavrsilo

BONUS:

Žensko tijelo je prepuno erogenih zona! Traži, traži pa ćeš naći…

Kad pogodi mjesto koje želite, pobrinite se da zna koliko vas to pali glasnim uzdasima. On želi da uživate, stoga mu pokažite da radi sve kako treba da bi znao za ubuduće. Ako mu poruka nije jasna, možete staviti njegovu ruku gdje god želite ili mu pokazati svojim prstima – možda mu se čak ta metoda i više svidi!

Vrat: Ovo je područje jako osjetljivo pa poljubac u vrat izaziva nevjerojatan osjećaj. Lagani poljupci, nježno grickanje – budite oprezni da vam ne ostanu ljubavni ugrizi – u sekundi će vas zapaliti.

Donji dio leđa: Diranje, škakljanje ili milovanje donjeg dijela leđa pomaže da se osjećate sigurno i zaštićeno jer djeluje posesivno. Ne trebate čekati da budete goli u spavaćoj sobi da bi vas dotaknuo gdje volite. Dok ste vani za večerom, uzmite mu ruku i stavite je ispod majice na donji dio leđa. Proći će vas trnci po cijelom tijelu i želja da ga obradite u kupaonici što prije. Čim dođete kući, neka se posveti svakom dijelu vašeg tijela.

Pregib lakta: Ovo je područe jejako osjetljivo baš poput vrata.
Jadan, mali pregib lakta nikad ne dobiva dovoljno ljubavi, ali jedan mali ugriz u to područje može biti nevjerojatan osjećaj. Lizanje, grickanje… sve je toliko dobro!

Ruke: U tantri kažu da se kroz ruke prenosi puno energije jer se tako osjeti toplina tijela. Prsti su jako osjetljivi na dodir, što je razlog zašto dodirivanje i škakljanje mogu biti toliko dobri, a tu je i golemi emocionalni element. Držimo se za ruke kao klinci pa to povezujemo sa sigurnošću i udobnošću. Ako se osjećate malo ranjivo ležeći goli na krevetu ili kauču, držanje za ruke može pomoći da se osjećate sigurno i samopouzdano. To je prilično intiman potez, ali može biti i kinky ako vas partner obuzdava držeći vaše ruke iznad glave.

Mozak: Kada je riječ o seksu, općenito pravilo je da su dečki vizualni tipovi, a djevojke više mentalni. Neka ubaci malo zločestih riječi tijekom akcije u krevetu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt