Muž mi radi treću smjenu – Ispovesti
Ispovesti

Muž mi radi treću smjenu

Muž mi radi treću smjenu… Zadnjih par mjeseci muž je iznenada počeo da sve češće radi reće smjene. Počela sam sumnjati u njegovo poštenje jer je više izgledao kao da se sprema za šval.ranciju nego za posao.

Zadnji put kada je krenuo, pozvala sam taksi i krenula za njim. Nedaleko od naše zgrade paarkirao se pred jednu zgradu i čekao, a onda se pojavila neka djevojka, više djevojčica, ne znam ni da li je punoljetna, ušla u njegov, tačnije naš auto. Sve mi se srušilo u sekundi.

BONUS ISPOVEST:

VRELA I STRASTVENA! Uhvatio sam je ispod grudi i blago ih masirao, dok sam je ritmički pribijao uz sebe…

 

-“Molim vas, jedno ulje za masažu.” – ljubazno sam zamolio dobro poznatu prodavačicu crnku kod koje sam se redovno snabdevao sa rekvizitima. “Evo,ovde su vam sva ulja za masiranje,imate razne mirisne note od ženstvenih s mirisom jagode do muževnih sa jačim mirisima,sve zavisi koga se masira.”

Izabrao sam ulje s mirisom lavande, jer sam znao da će se svideti mojoj ženi. Ima već 10-ak dana kako smo rezervisali nudističko druženje u objektu na jugu zemlje, a taj dan se primakao. U prospektu je pisalo da objekat, gde je zakazano druženje, raspolaže svim sadržajima, od wellnessa do bazena, pa je provod bio zagarantovan. Prvi puta smo se odlučili za tako nešto, jer smo hteli malo da pobegnemo od dece, malo smo hteli da se opustimo, a najviše da se pošteno izjebemo, a da ne moramo biti tihi zbog dece ili škripe kreveta.

U objekat smo stigli oko 12 sati, na recepciji nas je dočekala gospođa od nekih 40-ak godina, malo punija, ali lepa. Dobili smo lep apartman s pogledom na bazene u dvorištu, sa lepom terasom. Na brzinu smo se istuširali i naše golo druženje je moglo početi. Plato na bazenu je već bio popunjen sa parovima i ponekim samcem. Neki su se već brčkali u bazenu, ali većina se izležavala na suncu, pa sam mogao osmotriti i uživati u lepoti dama.

Bila je to parada depiliranih pičkica, ali mi, za divno čudo, kurac nije reagovao, nego je mirno visio i upijao zrake sunca. Pogled mi se zaustavio na ženi koja je upravo izlazila iz bazena,valjda zbog pičkice koju je krasio lep trougao crnih dlačica. Imala je oko 35 godina, crna paž kosa padala joj je do visine grudi koje su poskakivale svakim njenim korakom.

Čvrsta trojka sa krupnim bradavicama se lepo uklapala u njenu skladu figuru. Pratio sam je pogledom da bi joj video partnera, ali kad se smestila u ležaljku pored moje znao sam da solira. Zavaljena na ležaljci sa blago savijenim i raširenih nogama, nasmejala mi se čupava pičkica. Nisam ni primetio da mi je kurac poludignut, ali je to primetila crnka i blago se nasmejala. Kada su nam se pogledi sreli na licima nam se videlo čuđenje saznanjem da se poznajemo. Bila je to crnka iz prodavnice koju pre nikad nisam zamišljao golu, a sada je ležala pored mene u svoj lepoti svog tela. “Oh, otkud ti ovde!?” – kroz osmeh me upita.

“Zar ti nisam rekao, kad sam kupovao ulje za masažu, da supruga i ja idemo na ovaj događaj?” “Ne, samo si tražio ulje, a pošto znam da uživaš u sexu i masaži smatrala sam to dovoljnim razlogom za kupovinu.” “A, otkud ti ovde?” “Eto, i ja sam htela da sebi priuštim mini odmor, a suprug nije mogao da ide iako smo uplatili za oboje. Sad, kad ste vi ovde, neće mi biti dosadno” – reče kroz smeh. Tek tad sam primetio da nas začuđeno gleda moja supruga kojoj nije bilo jasno kako sam tako brzo s nekim uspostavio kontakt.

“Draga, da te upoznam, ona je zaslužna za naš bolji seksualni život sa svim rekvizitima koje nam je preporučila. ” “Baš mi je drago!” – reče supruga pružajući joj ruku. “Vrlo ste zgodni, tako nekako sam vas i zamišljala dok se vaš suprug snabdevao rekvizitima, ali kad pogledam s čim vaš suprug raspolaže, rekviziti vam nisu ni potrebni”.

Dok je to izgovarala tek tad sam primetio da mi se kurac skroz digao, pa sam posramljen prebacio peškir preko. “Vaš suprug ima baš veliku alatku i, iskreno, nisam mu to verovala kad je jednom kupovao navlaku za njega i tvrdio da ne može da je stavi.” “To je zbog toga što mu je glavić velik i pečurkast” – reče moja supruga, ali ih ja više nisam slušao, jer sam žurio u bazen ne bi li nekako spustio nabrekli kurac. Voda je prijala i meni i kurcu, pa sam nakon 15-ak minuta mogao izaći iz vode. Dame su još pričale, ali sad već drugarski i potpuno raspoložene.

“Nisam znala da si u krevetu takav đavolak!?” – reče crnkica, a moj pogled je opet bio prikovan za njenu čupavu pičku. Primetio sam odsjaj sunca na njenim dlačicama i znao sam da je priča s mojom suprugom napalila, iako nisam znao detalje njihove priče. “Dragi, a da malo namažeš svoju ženicu, jer ako izgorim nećeš me moći pipnuti bar par dana, a to sigurno ne želiš”, – vragolasto me zamoli.

Ulje je već bilo spremno, pa sam krenuo od leđa da je mažem spuštajući se prema guzi i nogama. Kako sam isuo malo više ulja na guzu, deo je nestao u procesu, pa sam zavukao dlan među butine. Mislim da mi se nije učinilo, već je i ženina depilirana pičkica bila podmazana sokovima, a na moj dodir pičkice blago je razmaka butine. Pogled na njenu pičku je bio usmeren na muškarca koji je ležao sa bucmastom ženom tačno preko puta nas. Da je uživao u pogledu videlo se po njegovom kurcu kojeg je stisnuo butinama da se ne bi primećivala erekcija.

“Joj, a ja sam potpuno zaboravila kremu za sunčanje!Ako mi guza izgori prvi dan mogu se pozdraviti sa uživanjem! Hoćeš li i mene malo namazati?” “Naravno!” – preduhitrila me je supruga,- “ako izgoriš, nećeš moći da uživaš u čarima masaže, a ovde imaju odličan spa i sobu za masažu.” Crnka se opušteno pružila na ležaljci očekujući prve kapi ulja na svojim leđima. Namerno sam joj sipao malo više ulja na guzu i usput joj se izvinjavajući, iako je moj dlan nestao među njenim guzovima.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt