DEBELJUCA ZA MEDALJU: Na sve strane je kipelo, ali mi je ispunila sve fantazije – Ispovesti
Ispovesti

DEBELJUCA ZA MEDALJU: Na sve strane je kipelo, ali mi je ispunila sve fantazije

Bio je petak veče, a ja kao ja, uvek napaljen tražio sam preko neta devojke za seks i samo za seks. Prošao sam puno devojaka i bilo je puno zgodnih, ali i onjh manje zgodnih. Nakon mnogo javljanja napokon mi je jedna od njih odgovorila. Bila je malo deblja nego druge, ali barem je imala dobre atribute. Imala je velike grudi i veliku guzu srcolikog oblika. Počeli smo da se dopisujemo i video sam da i nije tako loša. Pošto nije neka lepotica nije baš uspela da nađe dečka, a i ona voli da se jebe kao i svi ostali.

Dogovorili smo se za “brzinski sastanak” i tako je i bilo. Dogovorili smo se da je pokupim u 20 sati sutradan i tako je i bilo. Istuširao sam se, obrijao i oprao zube. Pospremio sam stan jer ću je verovatno u njega dovesti posle sastanka. Spremio sam se i krenuo po nju. Došao sam pred njen stan i pričekao je par minuta, kad je izašla nisam mogao da verujem da je to ona. Jako lepo se doterala i u stvarnosti je izgledala mnogo bolje nego na slikama. Zagrlio sam je i rekao da mi je drago što je vidim. Otvorio sam joj vrata auta i zatim smo otišli do restorana. U restoranu smo pričali o svemu. Rekli smo jedno drugome šta volimo u seksu i sviđeli smo se jedno drugom. Platio sam i odvezao je kod sebe. Kad smo došli bacila me na moj krevet i rekla:

– E sad ću ti pružiti ono što si mogao samo da vidiš u najdubljim fantazijama.

Otkopčala mi je pantalone i svukla ih dole i odmah počela da ga drka. Kurac mi se ubrzo ukrutio i počela je da ga puši. Mogla je duboko da ga puši. Jedan moj prijatelj je bio u pravu kad je rekao da debeljuce najbolje puše. Stavila ga je celog u usta i lizala mi muda tako. Odlično je pušila. Skinula je haljinu i otkopčala grudnjak, njene velike grudi bile su sada slobodne. Počela je ponovo lagano da mi drka i lupka moj kurac po svojim grudima. Zatim je stavila kurac između grudi i počela da ga drka njima. Nov, ali odličan osećaj.

Ustala se, okrenula mi leđa i skinula onako zavodljivo svoje gaćice. Zatim je kleknula, stala u pozu 69 i približila svoju guzu mom licu. Odmah sam počeo da je ližem celu, a ona je ponovno počela da puši moj kurac. Nakon kratkog lizanja približila se mom kurcu i spustila se na njega. Počela je brže da se nabija na moj kurac i počela je da stenje. Gledao sam kako se njena lepa guza nabija na moj kurac. Nisam mogao da odolim, a da je ne lupim. Okrenula se.

– Sviđa ti se moja guza, vidim – rekla je.

Ja sam samo potvrdno odgovorio. Ustala je s kurca i okrenula se prema meni, pa nastavila s nabijanjem na moj kurac. Sada sam gledao i mesio njene grudi dok se ona nabija. Počela je da stenje sve jače i video sam da joj godi. Uhvatio sam je za guzu i počeo da je jebem dok se ona nabijala na moj kurac. To je dovelo do tog da sam ulazio u nju i dublje. Osetio sam kako joj se pica steže i ona stenje sve jače. Ona je prestala da se nabija, ali zato sam ja nastavio da je jebem, a onda je doživela orgazam. Postala je još glasnija dok sam je tako jebao, zatim se nagnula napred i poljubila me.

Jebao sam ju sve brže i brže. Zatim se kurac izvukao iz njene i pice. Ona ga je uzela i namestila na svoju rupicu. Kad se spustila na moj kurac osetio sam veći užitak, bila je uža, zatim sam shvatio da je jebem u guzu. Nisam se bunio, ionako mi više odgovara ta rupica. Nabijala se jako, nisam znao da da voli da ga prima u guzu, ali zašto ne bi volela pogotovo kad je moj kurac u pitanju. Odmah ga je celog primala i stenjala jako glasno. Ceo moj kurac je ulazio u nju i bilo je lepo gledati njenu rupicu na mom kurcu, ali ubrzo sam rekao da ću svršiti.

Ustala se s mog kurca i ponovno počela da ga puši. Pušila ga je vešto dok nisam više mogao da izdržim. Svršio sam joj u usta i sve je progutala, video sam da voli ukus sperme. Očistila je ceo moj kurac od sperme a zatim rekla da joj je bilo odlično. Legla je kraj mene i zaspala.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt