PAO SAM, MLAD I NAIVAN: Uhvatila me raspuštenica i njena ćerka, a ja sam se tresao u eksploziji semena – Ispovesti
Ispovesti

PAO SAM, MLAD I NAIVAN: Uhvatila me raspuštenica i njena ćerka, a ja sam se tresao u eksploziji semena

Prodaja osiguranja sigurno ne spada u glamurozne poslove, a ni naročito plaćene. Ali kad si student ne biraš poslove zbog glamura, već one koji ti odgovaraju po radnom vremenu i koji nisu prezahtevni. I tako sam ja već nekoliko meseci prodavao osiguranja u popodnevnim satima po gradu, pa sam naučio i skoro sve ulice po gradu. Upoznao masu ljudi, visoko obrazovanih, ali i onih sa osnovnom školom, te one bez škole, ali široka srca.

Bilo je tu svega i svačega. Nekad bi prodao na jednoj adresi polica koliko ih prodam za ceo mesec, a opet bilo je dana kad ne bi prodao ništa. Nisam se razočarao, jer sam barem upoznavao ljude. I onda mi moj šef prodaje kaže da bih mogao malo i na periferiju da odem. S obzirom na mesto, to su većinom bila sela i zaseoci gradskog prstena. Meni je bilo svejedno, samo da prodam nešto. I tako sam nakon par dana došao u jedan zaseok od svega par kuća, udaljenih par stotina metara kroz šumu. Ova kuća je bila nekako na kraju puta, a delovala mi je nekako sumorno. Svejedno sam pokucao.

Otvorila mi je vrata gospođa od kojih četrdesetak godina, duge izblajhane kose vezane u rep, bujnih sisa koje nije pridržavao grudnjak, te poveće guzice u nekoj roza trenerci od pliša. To je valjda moderno sada. Predstavio sam se i ona se nasmešila, jer su kolege juče dogovorile da ću doći, pa me pustila unutra. Seli smo u kuhinju, a ona je skuvala kafu i ponudila me sa domaćim kolačima i rakijom, te smo razvezli priču.

Zvala se Nada i htela je da napravi osiguranje za svoju ćerku i unuku. Nije mi se činilo tako stara, pa sam joj dao kompliment za to, a ona se zacrvenela kao paradajz. Tad se nekako otvorila i saznao sam da joj ćerka ima 20 godina, a tip koji joj je napravio dete je zbrisao čim je saznao da je u drugom stanju. Svejedno je uspela da natera ćerku da nastavi sa fakultetom, a ona je pazila na unuku. Tad me odvela do dečje sobice u kojoj je jednogodišnja devojčica spavala u krevetiću. Tiho smo se vratili nazad, a ja sam sve više osećao kako me privlači, ali nisam znao kako to da pokažem. Nakon toga smo razgovarali o osiguranju, a kad je rekla da bi ćerka bila korisnik morao sam da je prekinem.

Naime ćerka je lično morala da potpiše to, jer se osigurava maloletna osoba, pa treba potpis roditelja, a ne bake. Nada se malo snuždila, a onda se ozarila shvativši da je sutra petak i da će njena Sonja sutra biti kod kuće popodne, pa smo sve prebacili za sutra, a ja sam morao da popijem još dve rakijice i da pojedem još par kolača pre nego sam otišao.

Drugi dan sam ostavio njih za kraj i oko 18 sati sam se nacrtao na njihovim vratima. Pokucao sam, a otvorila mi je Sonja. Ostao sam zabezeknut. Sonja je bila kopija svoje mame, ali manje guze i tamnije kose. Bila je prelepa i osetio sam žmarce u svom kurcu koji već duže nigde nije bio na ronjenju. Predstavio sam se i samo se nasmešila, pa me pustila unutra.

Osetio sam miris nekog slabašnog parfema i poželeo da je sama kod kuće, jer se ne bih libio da navalim na nju. Imala je velike sise kao i njena mama, ali su njene bile obuzdane grudnjakom. Seo sam u kuhinju, pa je stavila kafu i malo smo pričali, pa sam saznao da joj je mama sve rekla, ali je malo prepustila to koliko sam zgodan. Sad sam se ja crveneo dok mi se kurac sve više nudio u gaćama uz nadu da bih joj ga mogao zabiti među noge ili slatke guzove. Taman sam mislio odgovoriti sa komplimentima kad se pojavila Nada.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt