ISPOVEST: Postala sam totalno hladna – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Postala sam totalno hladna

Razvela sam se prije 4 godine, ali imam malu kćerkicu koja je sa mnom ostala. Borim se da joj priuštim sve. Od traženje posla i biroa za zapošljavanje sam digla ruke kada sam shvatila da sa svojim telom postajem mašina za pravljenje novca!

Bila sam godinama udata sa kriminalca, sada kad sam puštena sa lanca, shvatila sam koliko mi muškarci prosipaju prazne priče da bi me odvukli u krevet tako da sam svima jasno davala do znanja da bi bio sa mnom moraš da platiš sine 200 eura , i tako krenem u posao…!

Možemo se viđati ali da ne očekuju ništa. Ako si spreman da platiš za noć, radi sa mnom šta ti je volja. Emocije sam pretvorila u hladnu damu, dajem se samo za novac da obezbedim ćerki bolji život! Osuđujte! Srećno!


BONUS ISPOVEST:

“Osvetila sam se bratu zbog galame”

Prvo je bila glasna bratova devojka kad radi “ONO” onda sam ja poludela i osvetila se… Brat i ja delimo stan, svako ima svoju sobu, i poštovali smo privatnost jedno drugom i nismo se dovodili u neugodne situacije. Međutim u zadnje vreme njegova je cura bila jako glasna dok rade ono u krevetu.

Ja sam to ignorirala, pojačavala muziku, stavljala slušalice u uši i sl. međutim to nije prestajalo. I rešila sam se osvetiti. Čim mi je došao momak, kad smo legli ja sam počela stenjati kao nikad u životu, kad sam završavala čuli su me i 2 sprata iznad i ispod, a ne sa druge strane zida. Momak je me pokušavao utišati ali naravno da nisam htela, čak misli da je bio grub, ja sam lagala da mi se jako sviđa.

Brat mi nije rekao ništa, kasnije tog dana me samo dugo i značajno gledao, ali od tada je njegova draga tiha ko bubica kad dođe.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt