Nisam se željela miješati, ali morala sam... – Ispovesti
Ispovesti

Nisam se željela miješati, ali morala sam…

Nisam se željela miješati, ali morala sam…

Snaja moje sestre je jedna obična ku..! Cijeli grad to zna, a moja sestra glumi da ima najbolju snaju. Hvali se sa njom kao da je zlatna, dobra joj, radi joj, lijepo se ponaša sa njom i ostale glupost.

Najgore mi je jer moju snaju ljaga i govori kako je loša! Zbog toga sam juče javno na društvenim mrežama podijelila slike njene snaje kako se “zabavlja” sa većim brojem muškaraca U KREVETU.

Imala sam te slike godinama, ali nisam željela da se miješam, ali sada sam jednostavno morala.

BONUS ISPOVEST:

 

Iskoristila me mama moje devojke

 

Iskoristila me mama moje devojke! U vezi sam sa devojkom godinu dana znamo se dobro, znam i njene roditelje dobro. Uvek kad njeni nisu tu spavam kod nje. A kad i ona ode s njima ostavi mi ključ da čuvam kuću i zalivam biljke jer zivim blizu. Jednom takvom prilikom moja devojka i njen tata su bili na zimovanju a njena mama na poslovnom putu. Mama joj se vratila ranije praktično me zatekla u kući kratko smo se ispričali i ja sam otišao svoim putem zvala me je sutra ujutru da joj pomognem nešto oko kuće.

Njena mama je jako lepa žena ima 40 godina al je zategnuta i vitka jer je vegan i ide na jogu i svakakve neke seminare i ko zna sta sve nosila je helanke u kojima su joj se skroz videle gaćice i dzemper sa velikim rukavima koj je bio kratak jedva je stizao iznad pupka i golim ramenom uprkos mladolikom izgledu odevanje je odavalo njene godine pitala me dal oću čaj i ajde kao sto da ne sednemo na dvosed pitala me je da li bi mogao da joj izmasiram noge malo mi je bilo neprijatno ali sam nekako hteo to ima lepa stopala.

Je.ote kad mi je stavila stopala u krilo nisam mogao da verujem tolko mi je bilo drago sto sam nosio trenerke taj dan imala je najlepsa stopala koja sam video kad je bila mladja bila je hipik i hodala je svuda bosa tako da je imala lepo izgradjeno stopalo ali tabani su joj idalje bili meki. Previse sam se uzbudio oko toga i mislim da je primetila to odmah al tek par trenutaka kasnije me je pitala da li volim zenska stopala, stidjivo sam rekao u kom smislu , valjda su ok. Na sta mi je odgovorila pa što ti se digao. Baš sam se usro kad je to rekla mislio sam da je ljuta da ce me izbaciti i da ce reci mojoj devojci .

Nisam ni stigao da kazem nista krenula je da mulja svoim stopalima po mom drugaru i da govori jel ti se svidja a? Nisam znao sta da radim naterala me je da izvadim onu stvar i pipala ga je stopalima i dobacivala neke komentare onda me je pitala da li hoću da ispustim tecnost na njena stopala, nisam joj nista odgovorio samo sam krenuo da ga trljam na njena stopala a ona je krenula da mi se smeje. Mirisao i ljubio sam joj stopala bio sam mnogo uzbudjen al ona se samo smejala. Promrmljao sam ,,svr..ću” u tom trenutku je stavila svoje prelepo veliko razvijeno ali izuzetno zenstveno stopalo sa svetlo zelenim lakom na noktima na mog ortaku i stisnula ga kada sam pustio tečnost je špricnula malo izmedju njenih noznih prstiju i tada sam shvatio šta sam uradio.

Prošlo je 8 meseci od tada i danas mi je mahnula stopalom sa terase kad sam prolazio

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt