Mlada pravnica iz Zagreba otkrila: 'Se**ala sam se s profesorom s faksa, a drugi studenti nisu primijetili' – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Mlada pravnica iz Zagreba otkrila: ‘Se**ala sam se s profesorom s faksa, a drugi studenti nisu primijetili’

Obukli smo se, upalili klimu, otključali i otvorili vrata njegovog kabineta, a ja sam stavila laptop na krilo. Sasvim normalna situacija za svakog slučajnog prolaznika, ali i studenata koji trebaju doći na sastanak. Jao, želim još. Nakon sastanka poslao mi je mail da me zamoli za telefonski broj, kao, trebamo se čuti nešto u vezi plana Udruge. Napisala sam ga i čekala njegov poziv. Iako to nimalo nisam htjela, bila sam spremna na to da će prekinuti našu komunikaciju, barem o ovom “ne studentskom” smislu. Prevarila sam se. Tražio me da sutra dođem do njegovog stana. Što se događa?

ŠESTI DAN – SRIJEDA

Čitav dan nisam radila baš ništa osim pripremala se za 18 sati. Izdepilirala sam noge i ostale dijelove tijela, namazala se losionima i uljima, sredila kosu i doslovno čitala knjigu dok nije došlo vrijeme da krenem. Kad sam stigla do njega izgledao je zabrinuto pa sam opet mislila da prekida sa mnom. Ponovno sam bila u krivu. Držao me u neizvjesnosti dok mi je točio piće. Sjela sam na njegov kauč i podigla noge, kao da sam doma. Približio mi se i počeo me ljubiti, dosta nježno. Nisam baš znala kako da drugačije reagiram nego da počnem uživati u njegovom dodiru. Mazio me po tijelu, micao mi kosu s lica pa me čitavim dlanovima primio za lice. Počeo mi je pričati kako sam mlada, lijepa i pametna. Kako ne zaslužuje da mi se sviđa i da je on samo profesor koji čini krivu stvar. Nasmijala sam se na njegov monolog i objasnila mu da mi ništa od toga nimalo ne smeta i da ga želim. Njega, njegove misli i njegovo tijelo. Razveselio se, izvio onaj seksi osmijeh i polegao me na kauč. Ponovili smo sve poze kojih smo se mogli sjetiti, ali se ovaj put nismo nigdje žurili niti od koga skrivali. Mogla sam biti glasna koliko god sam htjela, uzdisati i derati se. Vrhunci s njim bili su nešto što nikada do sad nisam doživjela.

Znali smo da ovo sve s nama mora ostati u tajnosti i da nimalo ne smije doći između našeg profesionalnog odnosa. Nažalost ipak je. Ja sam u jesen pala ispit, naljutila se na njega jer je jedan od razloga mog ne učenja bilo druženje i seksanje s njim. Uskoro smo on i ja postali previše ustrašeni da netko nešto ne sazna, a njemu je bio stvarno velik rizik. Prekinulo se nakon nekih osam mjeseci odnosa.

Ja sam u međuvremenu diplomirala, pa smo se počeli nalaziti. Sada smo zajedno već dvije godine, a neki ljudi s faksa i dalje nemaju pojma da se između nas ikada išta dogodilo.

izvor: Super1

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt