Mlada pravnica iz Zagreba otkrila: 'Se**ala sam se s profesorom s faksa, a drugi studenti nisu primijetili' – Ispovesti
Ispovesti

Mlada pravnica iz Zagreba otkrila: ‘Se**ala sam se s profesorom s faksa, a drugi studenti nisu primijetili’

Vječni tabu o kojem se rijetko kada priča jest seks između profesora i studentice ili studenta i profesorice. No, koliko god bježali od te teme, vrijeme je da si priznamo da se takve situacije događaju. Upravo o tome progovorila je 26-godišnja pravnica iz Zagreba koja se tijekom studija seksala sa svojim profesorom.

seksu s profesorom pisala je za portal Super1 mlada pravnica. Naime, svaki tjedan se na Super1 objavljuju priče žena, odnosno, njihovi anonimni dnevnici o seksu. Tako je ovoga tjedna izašao anonimni dnevnik djevojke s prava koja je za vrijeme studentskih dana spavala sa svojim profesorom.

Njen dnevnik prenosimo u cijelosti:

PRVI DAN – SRIJEDA

Već je lipanj i polako se bliži kraj predavanja. Ostala su mi tri ispita za jesen i jedan idućeg tjedna, ali ne brine me to previše, znam da ću ih već srediti. Danas imam predavanja do pet, a nakon toga se nalazim s kolegama da dogovorimo sve aktivnosti za team building u petak. Zbog nastavka i teme teksta neću navoditi o kojoj udruzi se radi, ali pripremamo neke zanimljive stvari za nadolazeću akademsku godinu. Team building održat će se u Termama Jezerčica i iskreno jedva čekam. Iz društva idemo ja i dvije prijateljice.

Nakon dogovora s kolegama oko osnovnih stvari, kada se kreće, tko ide s kim u auto i slično, nalazim se s dečkom u Milji pored faksa. Ponašao se nekako čudno, kratko je odgovarao na sva moja pitanja, a između nas je bila neka čudna vibra. Imam osjećaj da mi nešto skriva, ali nisam ga ništa pitala, ponekad mu zna doći ta faza. Pozdravljam se s njim i odlazim doma. Kod kuće sam pojela, otuširala se i pročitala par stranica skripte za ispit sljedećeg tjedna.

DRUGI DAN – ČETVRTAK

Sjedam u autobus na putu do faksa i dolazim pola sata prije na predavanje. Sjela sam ispred faksa i čekam frendice pa me u prolazu pozdravlja profesor (nazovimo ga) K. On je jedan od članova naše udruge i stvarno mi je puno pomogao do sada na faksu. Stižu frendice pa idemo na baš njegovo predavanje. Nekoliko puta sam se javila kako bi skupila bodove za aktivnost, ušla u raspravu s par blesavih kolegica. Ponekad imam osjećaj kao da me netko namjerno zeza glupim komentarima.

Danas više nemam ni jedno predavanje pa odlazim na kavu s kolegicama i zajedno ponavljamo nekih tri sata. Stižem doma i profesor K šalje mail s popisom rasporeda po sobama u hotelu. Ja sam u sobi s jednim kolegom i kolegicom, dečko s ovim baš i neće biti sretan. Oko 19 sati se nalazim s dečkom. Čim smo se našli počeo je s jako teškim razgovorom o tome kako možda nismo više jedno za drugo. Objasnio mi je kako se ne vidi sa mnom u budućnosti i da mu više ne značim kao prije. Ostala sam dosta zbunjena jer sve do sada je dobro funkcioniralo, nismo imali nikakvih problema niti se ikada žalio da mu nešto fali. Da, plakala sam, što ćete, ipak sam žena puna emocija. Razgovor je trajao barem sat vremena nakon prekida i čak smo se pozdravili kao ljudi.

Na putu do doma kupila sam bocu nečeg malo žešćeg i pozvala best frendicu kod sebe. Večer je prošla u mom plakanju, ljutnji, tuzi, paljenju dvije slike mene i (sada) bivšeg pa sam na kraju došla do zaključka da mi on nikada nije ni trebao i da mi je bez njega samo bolje. Očekujem mamurluk sutra, ali ako ništa imat ću sat vremena vožnje do hotela pa ću se i stići oporaviti. Relativno.

TREĆI DAN – PETAK

Zvoni mi alarm u sedam ujutro, a putujemo u osam. Ja sam u autu s profesorom K i ovim kolegama koji su sa mnom u sobi. Pokupili su me oko 8 i 15, a profesor je umro od smijeha kad me vidio, zajedno s kolegama. U polusnu sam, boli me glava za poludjeti i malo mi se vrti. Samo se nadam da ne izgledam baš toliko loše. Nemam pojma kako ću izdržati igre u bazenu, sportsko druženje i šetnju. A tek smišljanje projekta.. Stižemo u hotel i smještamo se u sobe. Profesor K je u sobi pored naše, a svi smo zajedno na katu. Oko 11 se spuštamo na prvu aktivnost – igre u bazenu. Najgore od svega mi je to što je ovo bila moja ideja. Presvukla sam se u crni badić i jedva dogegala do bazena. Bilo je zanimljivo vidjeti profesora K. Iskreno, nisam ga mogla prestati gledati. Da, ima 40-ak godina, stariji je od mene, ali stvarno dobro izgleda. Tek sada sam primijetila njegova široka ramena, tamnu kosu i nevjerojatan osmijeh. Došlo mi je da sama sebi dam šamar, pa sam se brzo trgnula iz zurenja i shvatila da gledam svog profesora. Nažalost (valjda) skužio je i on mene pa se nasmijao. Mislim da sam se zacrvenila u sekundi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt