Pijan sam napravio veliku glupost – Ispovesti
Ispovesti

Pijan sam napravio veliku glupost

Bio sam pijan i prevario sam moju voljenu suprugu sa njenom kumom. Kada sam došao kući moja supruga je odma shvatila da sam je prevario… tragovi karmina, ženski parfem, dovoljno. To je za 7 godina braka bilo prvi puta da sam je prevario… priznao sam sve i rekao joj da sam je prevario sa njenom kumom, mislio sam iskrenost će mi pomoći.

Međutim, moja supruga se spremila i prvim autobusom otišla svojima. Juče sam je vidio u gradu prvi puta nakon 5 mjeseci. TRUDNA, STOMAK DO ZUBA… Prišao sam joj i napao je javno na trgu, pred svima kako joj nije dugo trebalo da nađe drugog, a ona me samo pogledala svojim nježnim očima i tiho prošaputala…

TI SI PRVI I POSLJEDNJI MUŠKARAC SA KOJIM SAM BILA… ZA MENE NIKO DRUGI NE POSTOJI, NITI ĆE IKADA DA POSTOJI… te je nastavila svojim putem, ne osvrćući se. Nisam glup, ali trebalo mi je par minuta da shvatim njene riječi… ONA NOSI MOJE DJETE! Osjećaj sreće i tuge se evo od juče prepliću… daću sve od sebe da je vratim, da mi oprosti, nadam se da će da popusti, jer i ona mene voli, samo ja mnogo povrijeđena.7 godina smo pokušavali da dobijemo bebu… Bože šta uradi

BONUS ISPOVEST:

ON ME JE PRETVORIO U PRAVU DROLJU! Majstor je probudio zver u meni

Na početku da kažem nešto o sebi, zovem se Lidija, imam 29 godina, radim posao koji volim i u srećnoj sam vezi.

Sa Markom sam 6 godina zajedno, pred brakom smo. Za tih 6 godina ga nisam prevarila, jer seks nam je odličan. I posle toliko vremena smo isto zaljubljeni kao na početku veze. Ovih dana sam jako napaljena, stalno smišljam nešto novo što bi on i ja mogli da isprobamo. Obično ujutru pre nego što odemo na posao imamo seks, ali tog jutra on je žurio jer je imao bitan sastanak, tako da smo ostavili kad se vrati sa posla.

Marko me je zvao sa posla da me obavesti da je konačno zvao majstora da popravi slavinu u kuhinji, i da budem u stanu u slučaju da dođe danas. Otišla sam da se istuširam i da se izdepiliram, kako bih spremna dočekala Marka. On voli kad mi je pičkica skroz glatka, ili da napravim neku frizuricu, tipa neku liniju ili slično…Želela sam da ga dočekam u nekom seksi izdanju, jako ga pali izazovan veš.

U glavi sklapam kombinacije odlučujem se za crno-crveni korset u kome su mi grudi jako velike, prekriva mi samo bradavice, grudi mi kipe na sve strane, crne čipkaste tangice i neizbezni halteri, crvene cipele sa visokom štiklom odlično bi mi se uklapale . Razne perverzije mi naviru… Jedva čekam da dođe da me vidi u tom kurvinskom izdanju i da se pojebemo već na vratima. Pičkica mi sve više vlaži. Počinjem da se mazim pod tušem, zamišljajući njegov nabrekli kurac i kako me jebe po celom stanu.

Zvuk zvona mi odvlači pažnju. Kako nisam nikog očekivala pomislih da zvono dopire od komšija, ali sve je bilo intenzivnije i jače. Skontah da je to zvono od mojih ulaznih vrata. Navlačim haljinicu koja se pripila uz moje telo. Voda se još sliva niz moje noge..U brzini nisam ni stigla da se obrišem peškirom. Haljinica je jako kratka, jedva da prekriva moju guzu.

Pomislih da je verovatno neko pogrešio i da ću moći brzo da se vratim da mazim napaljenu pičkicu. Otvaram vrata, a ispred mene je stajao jedan tako dobar frajer, otprilike 40-ogodišnjak, ali je tako dobro izgledao za svoje godine. Zbunila sam se te sam ga samo gledala. Tu tišinu je prekinuo osmehom. Od tog osmeha sam se sledila, stajala sam kao kip, ne pomerajući se. Držao je kofer sa alatom. onda sam shvatila da je majstor i da me je Marko već obavestio da ce doći. Osećala sam se baš glupo. Uvela sam ga u kuhinju da mu pokazem kvar. Odmeravao me je od glave do pete. Bilo me je sramota. Haljinica je bila dekoltirana i jako kratka.

Ispod nje nisam imala ništa. Naravno za oko mu je odmah zapalo to što mi je bilo na stolici: halteri, tange, korset. Tako jebozovno me je gledao, imala sam osećaj da bi me pojebao odmah. Pičkica mi je bila vrela, bradavice su se odmah naježile. Probala sam da se odmah iskuliram. Nisam nikad prevarila Marka, ali u suštini me je baš palila ta pomisao da me jebe neko skroz nepoznat. Dok sam mu pričala kakav je kvar u pitanju, imala sam utisak da me ne sluša već da gleda u moje sise. Jeza mi je prolazila kroz telo. Bradavice su se sve više ocrtavale. Uzeo je alat i krenuo da radi. Zamolio me je da budem tu kako bih mu dodavala potreban alat.

Pošto je kvar bio u sifonu, morao je da zalegne. Reših da se poigram malo. Neka ide život rekoh sebi. Kada sam mu dodavala, toliko sam se naginjala da može da ima lep pregled na moje velike grudi, ali to mi nije bilo dosta.. Htela sam da vidi moju vlažnu i mesnatu pičkicu. Onda sam rešila da se poigram i počenm da savijam da bi video i nešto dugo. Namerno ispustim nešto, pa se tako naguzim da se vidi cela guza i sočna mi pičkica. On je imao na sebi uske farmerice koje su htele da puknu. Od tog prizora sam počela da se oblizujem i grickam usne.

Ubrzo je završio, uklonio je kvar. Kao i svaka dobra domaćica ponudila sam ga kafom, koju je rado prihvatio. Povela sam ga u dnevnu sobu. jako mi se dopala ova igra izazivanja. Sela sam preko puta njega. Znao je da nemam gaćice. Lagano sam širila noge. Kurac mu je hteo da iskoči. U glavi mi se motalo hiljadu misli i sve napaljenija sam bila. Rešila sam da se opustim totalno. Sve više sam širila noge. Nije mogao da veruje šta mu se događa.

Stavila sam ruku dole i počela prvo stidljivo da se mazim. Postala sam sve bezobraznija. Mazila sam se dole gledajući mu facu. Izvadio je nabrekli kurac. Krenuo je da ga lagano navlači. Jednom rukom sam mazila mokru pičku dok sam se drugom rukom dirala po grudima. Pogled mu je bio takav da bi me razvalio. Ni to mi nije bilo dosta. Ustajem, puštam neku muziku, stavljam ga da sedne na stolicu i krećem da mu igram u krilu. Nabijajuću mu grudi u lice trljala sam guzom o njegov kurac koji je sve čvršć. Uzeo me je, prebacio preko stola, i počeo jako da nabija kurac u moju vlažnu pičkicu.

-Evo ti ga kurvo. Ovo si želela, jel da? Moj tvrdi kurac ti je bio na umu? Razvaliću te droljo!

Kako me je palilo to bezobrazno pričanje. Toliko sam vrištala dok mi je on nabijao kurac. Tako me je dobro jebao. Okrenuo me je i nabio mi kurac u usta. Tako sam ga pušila. Gutala sam ga, lizala sam mu jaja i guzu dok sam mu drkala. Ludeo je. Osetila sam vreli mlaz na svom licu. Celu me je isprskao. Malo smo odmorili, pa smo nastavili pod tušem. Celu me je razvalio. Bilo je vreme da ide je je moj Marko trebalo uskoro da dođe.

Na brzinu sam obukla ono sto sam planirala za njega, dok mi je razvaljena pičkica još uvek bila gladna kurca.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt