“Dosao sam kod gazdarice po platu, a onda je krenula da mi se približava” – Ispovesti
Ispovesti

“Dosao sam kod gazdarice po platu, a onda je krenula da mi se približava”

Dosao sam kod gazdarice po platu, a onda je krenula da mi se približava… Kao i svakog meseca odlazio sam kod svog sefa kuci po platu, ali ovog puta me docekala njegova supruga to jest moja sefica jer je on bio odsutan zbog posla.

Izbrojala je novac ispred mene i urucila mi, a zatim me ponudila picem koje nisam hteo da odbijem.

Sedeli smo pricali, a zatim je ona krenula da mi se priblizava i dira po telu, mene je to izuzetno napa.lilo i krenuo sam da je lju.bim, a ona sama da se ski.da. Kada je ski.nula sebe onda je i mene, legla je na ledja, a ja se zavukao izmedju njenih nogu drndao sam je na krevetu pola sata, a zatim sam joj popr.skao po grud.ima i stomaku.

BONUS ISPOVEST:

EVA JE BILA NEZASITA BOGINJA! Tražila je da je ludački ližem!

Bila je visoka, vitka, lepo graĐena. Imala je plavu kosu, okrugle dojke, kao sočne jabuke, bele ruke, plavkaste oči i glatku kožu. Muški rod se palio na nju iz prvog cuga. Govorila je tiho, kao da se plaši, ali plašljivica nije bila. Na jednoj privatnoj žurci, čiji je domaćin bio Filip, sin direktora neke privatne firme, pojavila se iznenada. Mnogi su voleli Evu, želeli da je drže u naručju, imaju u svom stanu, pokažu drugima.

Kad se društvance ponapijalo, Filip je pokušao da je zgrabi u zagrljaj, ali ona se vešto izvukla i otrčala u kupatilo. Kada se vratila, imala je šta i da vidi: grupnjak je uveliko počeo. Dečko koji ju je doveo jebao je neku crnku na tepihu: mačkica mu nabacila noge oko vrata i stegla ga tako da nije mogao ni da mrdne, sem da tuca ribicu.

Jedan krupan mornar uhvatio je plavušu kratke kose, nasadio je na svoj kurac, pa su se zajedno ljuljali u ritmu neke ludačke muzike, hodajući po sobi. Dva muškarca, slični kao jaje jajetu, obrađivali su neku manekenku bez sisa. Jedan joj je zabio kurac u usta, a drugi lizao pičić, pa su onda menjali mesta …

Pogledom je tražila domaćina, ali u ovoj sobi u kojoj je većina stenjala, nije ga bilo. Eva je uzela flašu nekog pića i pošla na sprat, da proveri gornju atmosferu. Slika je bila slična. Tri devojke su ležale na krevetu, ljubeći se i nadražujući svoje čari velikim veštačkim falusom. Na podu je ležao jedan golišavac, a preko njega nekakva rasna mačka sa sisama kao lubenice. Gospodin ju je tucao odozdo, a pomagala su mu jos dvojica, sisajući dojke ove gospoje. Eva pređe u drugu prostoriju koja je bila u polumraku. Čim je zakoračila, vrata su se zatvorila, a svetlo ugasilo.

– Sviđa ti se ovde – upitao je muški glas iz ugla.

– Pomalo je čudno – reče Eva, a muškarac, potpuno go, priskoči i poljubi je u usta. Eva ne reče ništa, gucnu malo pića, pa sede na krevet koji je bio ispod prozora. – A tebi? Zar se tebi dopadaju ovakve jebačine – upita, gledajući golog muskarca koji nije znao sta da radi sa rukama. Uhvatila ga je za ruku i pokazala mu da je raskopča.

Cipele su same spale, onda čarape sa halterima, pa haljinica. Na kraju i brushalter i svileni mini slip. Onda je ponovo gucnula malo pića, pa glasno rekla Filipu:

– A sada, dečko moj zbunjeni, hoću da me ližeš, i to svuda, svuda! Filip, kao da nije dobro čuo, ali ubrzo je shvatio, kada je Eva legla na krevet i pokazala prstom na svoje okrugle, neobično čvrste sise.

– Požuri, sva gorim! Liži me, brzo Filipe! To si hteo, zar ne?

Da, to sam hteo čim sam to ugledao. Zapravo, prvo sam hteo da ti pomilujem kosu, poljubim vrat, a onda da ti obradujem sise. Tako si izazovna! No znam kako ću moći da izdržim, vidiš da sam ukrućen kao komad drveta – pričao je Filip dok je pipao vrhove njenih dojki.

– Lagano dečko, nemoj da eksplodiraš pre vremena. Uostalom, zašto ti ja to govorim, kad ti sve to znaš. Čujem da si povalio deset cura i tri žene, što znači, znaš da tucaš, znaš da zadovoljiš žensku, zar ne – reče mu Eva, milujući svoj stomak i vruće između nogu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt