“Zbog svojih problema sam posjetila psihoterapeuta” – Ispovesti
Ispovesti

“Zbog svojih problema sam posjetila psihoterapeuta”

Psihoterapetut mi je jezikom vratio psihičko stanje. Zbog problema na poslu i veze koju sam skoro raskinula. Potražila sam psihološku pomoć i krenula na psihoterapiju krajem januara. Međutim, psihoterapeut kod kod sam odlazila me je samo dodatno uznemiravao, on ima oko 40, dok ja imam 27 i usudila bih se reći da sam tokom 7 razgovora svaki put doživela neki vid prijatnog sek..alnog uznemiravanja i psihološke torture.

Svaka tema se svodila na neka jako intimna pitanja i za svaki problem na koji bih se požalila sam krivac bila ja. Kada bih odbila da odgovorim na neko pitanje on bi to navodio kao uzrok mojih problema. Poslednja dva puta je pri pozdravu uvek koristio priliku da me dodirne, pomazi ili uhvati za struk, zato sam bila još gore uznemirena, nešto mi nije dalo mira pa sam nastavila sa terapijom, odlazila sam ovog puta malo pripita… obukla sam se u skladu sa željom da spavam sa njim, u toku “razgovora” ustao sa stolice, pomazio po licu, ubrzo se jezikom našao među nogama onda sam počela da tumačim stvari da ovo i nije tako loše, onda sam spavala sa stolu sa njim… više nisam odlazila na razgovor na psihoterapiju jer smo ubrzo počeli da vodimo ljubav u mom stanu. Ima ženu i decu, nikad nisam bila devojka lakog morala.

Ovog puta sam rešila da popustim. Sada se osećam dobro, mislila sam da sam slaba, sad mislim da manjak sek*a utiše na psihičko stanje.

BONUS ISPOVEST:

ISPIT SAM POLOŽILA U KREVETU: Profesor i dekan su me udruženim snagama razneli, uživala sam dok su me punili

Na kraju prve godine faksa zakočio me jedan ispit, nikako nisam mogla da pročitam tu ogromnu knjigu a kamoli da naučim. Da ne bih izlazila i padala bezveze odlučila sam da upotrebim svoju pičku. Lakše je pojebati se s profom, nego uzalud bubati. Pokucam ja na vrata njegove kancelarije, uđem, i ne pogledavši me pruži debeli, ćelavi profa ruku prema garnituri za sedenje, zamolivši me da pričekam. Obukla sam bila dugu suknju i obula čarape dokolenice i visoke štikle.

Razdvojim ja noge i podignem suknju i isturim svoju pizdu. Bolje sam da shvati u čemu je stvar, nego da mu objašnjavam. Još počnem da se dirkam, da guram prst u rupu, ali on ni da pogleda. – Priđite koleginice, – kaže on ne dižući glavu, – U čermu je problem? Priđem do stola, stanem pored njegov stolice i počnem da brljam po torbi, kad uh, kao slučajno pravo pred njega ispadne vibrator.

Uzmem ga ja u ruku i počnem da gladim, profa ni da bekne, samo gleda. Prinesem spravu do usta i počnem da ližem. Drugu ruku stavim na njegov kaiš i otkopčam mu pantalone. Već mu se bio digo.

Jedva ga napipam od ogromne stomačine. Kleknem onda ispred njega i počnem da ga ližem. Glava mi udara u stomak, ali baš me briga, lakše mi je da mu pušim i pustim ga da me malo pojebe nego da učim. Podigne me profa i presavije preko stola, zadigne mi suknju i zaječi kad vidi da mi je dupe golo, nisam imala gaće.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt