Sestra me je iznevjerila – Ispovesti
Ispovesti

Sestra me je iznevjerila

Sestra me baš mnogo razočarala i nisam ni slutio da je takva osoba. Ja sam silom prilika morao otići van države, oženio sam se u Ameriku i tamo živim zadnjih 22 godine, a sestra se udala za imćnog komšiju i cijeli život uživala u svom gradu, nikada nije bila stranac kao ja.

Roditelji su živjeli sami a zadnje 2-3 godine kada su pali na postelju ona ih je služila, JER JE BLIZU. Roditelji su mi um.li u razmaku od 8 mjeseci i nakon toga kada sam prošle godine došao da dijelimo miraz dočekala me informacija da su oni “dobrovoljno” prepisali sve na nju. Imanje vrijednosti preko 40.000 eura je moja sestra dobila, a ja ništa.

Ja koji sam krv, prirodni nasljednik mojih roditelja nisam dobio ništa, a sestri i ZETU su dali sve. Nekada sam ljut i na njih, ali shvatam da nisu imali izbora i da ih je moja sestra nagovorila i natjerala na tako nešto. Tako da svi koji imate sestrice koje za koje mislite da su dobre i da mrava ne bi zgazile, čuvajte se, šta drugo da kažem.

BONUS ISPOVEST:

 

VRISNULA SAM OD UZBUĐENJA: Svukao mi je haljinu i žestoko nabijao svoju alatku!

 

Ja sam Tina imam 21g. Iz Užica. Dete sam razvedenih roditelja. Prirodna sam devojka. Osobenjačkih sklonosti. Volim prirodu, seks, nudizam, jebem se od 18-te godine, ne sa svakim već sa odabranim.

Ispričaću vam jednu od mojih seks avanutura. Kao i svake godine budem u Ulcinju kod tetke boravim po mesec dana. Tad sam imala 18g. to popodne sam odlazila na plažu. Ovaj put na nudističku. Želela sam baš među masu golih nudista otići gde dolazi svi uzrasti. Taj dan je bilo puno nudista svi goli srećni, opušteni. Tražeći mesto u hladu sam se smestila blizu neke porodice sa decom. Lepo mesto pod borovima. Skinula sam haljinu i gačice. Gola legla čitala knjigu.

Nakon par minuta ušla sam u vodu plivala uživala bilo prekrasno. Mnoge sam ispod oka gledala. Bili su većinom stranci kulturni. Izašla sam iz vode na suncu sse osušila i sela na svoje mesto. kraj menne su bili bračni par 40 tih godina imali su čerku i sina . Malo po malo upoznali smo se pričali. Oni su iz Leške prijatni su bili. Bližilo se predveče. Obukla sam se i oni su kretali a neverovatno imali su smeštaj blizu moje tetke oko 100 metara. Rekla sam da ovde budem. Pozvali su me u goste da dođem oko 21h. Pristala sam. I tljko dok sam tetki pomogla u kući. Bližilo se 9h obukla sam samo haljinu na golo telo. Bilo je prevruće namirisala sam se posle tuša. Otišla sam kod njih.

Lepo su me primili popili smo piće sedeli smo u bašti oni su bili u ogrtačima ispid goli. To me naložilo. Prilično su bili zgodni videlo se ispod njih pica u žene i u njega kurac. Ja sam prema njemu širilla da me gleda. Počeli smo se gledati oni su rekli da pređemo u paviljon . Tu je bio ogroman krevet. Oboje su me počeli grliti svukli su ogrtače a i ja haljinu. Počeli su da me grle ljube mmmmh ja njih takođe. On mi lizao sise ona mi milovala guzu. Uhhh sva sam se prepustila legli smo na krevet. legla između njih .

P**a mi sva natekla vlažna onda je ona njemu počela da p**i a meni gurala u p**u prste. Nakon toga on je lego i ona mi reče da ga zajašem lagano. P**a mi je bila preuska za njegov k**c 18cm kad sam bila na njemu ona ga namestila u moju p**u. Lagano je nabijao iako ceo nije mogao ući . Dok sam ga jahala ona me dodirivala oblizivala mu k**c moju p**u onda ja poče stenjati s***i. Sve jače i jače počeo da me nabija odozdo i opet sam vrisnula od svršavanja.

Posle smo se zamenili pa je ona na njega zajašila svom snagom vrištala skakala po njemu prava nimfa. I tako smo se nas dve dugo j*** s njim . bio je baš neumoran. menjale smo se na njegovom vrelom tvrdom k**u. Onda smo se obe naguzile pa nas je razvaljivao zguza i konačno je i on počeo svršavati po našim guzama. Baš me i**o jer to sam i htela te godine većeg kurca i starijeg muškog . I te godine smo se sretali na plažama naveče sam išla na jebačinu . Nemogu vam opisati kako mi je bili predivno. Svake godine idem na leto kod teke i uvek nađem sebi k**a. Do sledeće priče ljubi vas Tina.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt