Obećavao mi je bolji život – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Obećavao mi je bolji život

Trebalo mi je vremena da povratim disanje i da se sastavim, a onda sam otišla do kupatila. Ponudio se da mi pravi društvo, ali sam ga odbila, želela sam da budem sama sa sobom. Istuširala sam se i vratila u sobu uvijena u peškir, da bi on prokomentarisao kako ide prvo do kupatila pa će da donese ono pivo i klarinet da mi ispuni muzičku želju.

Bacila sam se na krevet (legla sam na stomak), onako umotana u peškir i razmišljala da li da zbrišem dok je još u kupatilu ili bi to bilo glupo i tako u tom razmišljanju sam zadremala – kako jebeno tipično za mene. Sledeće što se dešava jeste da mi neko masira leđa, budi me masaža. Ispostavilo se da je završio srednju za fizioterapeuta, a uporedo i muzičku školu, da bi se definitivno opredelio za Muzičku akademiju, ali veštine koje je naučio u srednjoj školi nije zaboravio.

Ja sam inače slaba na masažu, tako da sam ga pustila (toliko o mom odlasku): prvo leđa, pa ruke, pa noge, pa stopala, pa guza… tu sam već blago raširila noge i počela da mešam istom tom guzom. On me je masirao i svako malo ruka bi mu se “omakla” do mog međunožja, ja bih zastenjala i podigla guzu, on bi vratio ruku gore na leđa i sve iz početka – želela sam da mi gurne prste u pičku, a on se samo igrao sa mnom i namerno to izbegavao, izluđivao me je i pala sam u iskušenje da ga molim, ali sam prihvatila igru.

Opet sam bila beskrajno napaljena i vlažna i vrela i željna… Kako je klečao pored mene na krvetu, podigla sam se na kolena i nabila glavu u njegovo krilo, a on je konačno gurnuo palac u mene dok mi je prstima trljao klitoris. Dok sam mu pušila mešala sam guzom i stenjala, a on je moj rep uvio oko svoje ruke i nije mi dozvoljavao da posustanem pomažući mi da održim ritam.

U nekom trenutku mi je povukao glavu na gore i odvojio me od sebe, navukao novi kondom, a onda ušao u mene od nazad. Opet me je uhvatio za rep jednom rukom, dok mi je drugom mesio guzu, tucajući me sve brže i jače, ovog puta je trajalo duže.

Nakon mog prvog orgazma me je okrenuo prema sebi, legao na leđa i posadio me odozgo sve vreme me držeći za bokove i pomažući mi da održim ritam, sedela sam uspravno na njemu prvo mešajući potpuno ispunjena njime, a onda sam počela da se podižem i spuštam ubrzavajući – tu se desilo njegovo svršavanje i moj drugi orgazam koji me je izvio skroz u nazad, dodirnula sam glavom njegove noge, mislila sam da ću se raspasti u deliće.

Srušila sam se pored njega na krevet pokušavajući da dođem do daha. Posle smo pili to pivo i pričali. Pitao me je za broj telefona, ali sam rekla da ne mogu tako, da je bolje da nema moj kontakt. Popila sam pivo, istuširala se još jednom i otišla kući – insistirala sam da idem sama, da prošetam, nisam želela da me vozi iako je bio u fazonu da mu nije teško i da bi mu bilo zadovoljstvo, čak se ponudio i da prošeta sa mnom… Stvarno ga više nisam videla.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt