"Sa dečkom sam prenoćila u hotelu” – Ispovesti
Ispovesti

“Sa dečkom sam prenoćila u hotelu”

Jednom prilikom sam sa dečkom prenoćila u luksuznom hotelu.

Sve je bilo super. Pred spavanje sam otišla da se istuširam, a on je ostao da gleda tv. Kupajući se u tuš kabini, primjetila sam neku neobičnu ručicu.

Naravno zanimalo me šta je to, pa sam sva onako sapunjava povukla, ali se ništa nije promjenilo. Poslije par sekundi povukla sam je opet (ali opet ništa).

Ubrzo se čulo kucanje na vrata od wc-a, bio je to moj dečko govoreci:

“Šta se dešava tamo kod tebe, dva puta me zovu sa recepcije, pitaju je li sve u redu, upalila si nekakav alarm”.

Zatim je nastao glasan smijeh! Dugo mi je trebalo da izađem.

BONUS ISPOVEST:

 

POŽELELA SAM DA MU SEDNEM U KRILO, a onda je uradio nešto što ME JE JAKO NAPALILO!

 

Naglasiću samo da je priča istinita!

Pozvala sam tadašnjeg dečka da dođe kod mene nakon mesec dana veze. Do tog dana nismo još nikako imali seks. Seo je na dvosed. Napravila sam na kafu i tako opušteni smo se šalili i razgovarali… Rekao mi je da mu sednem u krilo, što sam vrlo rado prihvatila. Počeli smo da se ljubimo strasno, onako kao na filmovima! Jezici su nam se preplitali ne znam ni sama više kako.

Šaputao mi je na uho neke golicave stvari. Ljubio me je po vratu, i sad mi upravo ribica mokra od pomosli na to. Skinuo me je ubrzo celu i samo promorljao Bože kako si prelepa…Ja sam se samo zadovoljno nasmejala. Pomislila sam u sebi “spusti se i liži mi pičku”.

Kao da mi je pročitao misli. Uzeo je jastuk i podvukao mi ispod leđa i stavio moje noge sebi na ramena. Sokovi iz moje pičkice su već uveliko curili po mojim butinama. Prvo me je ljubio usnama po bedrima pa lizao jezikom- mmm. U trenutku kad sam osetila njegov jezik na mom klitorisu ne mogu ni sama sebi da opišem taj osećaj zadovoljstva. Počela sam da uzdišem sve brže, jače i dublje. Lizao me je tako pola sata…Jedva sam čekala da krene da me jebe. Ne, samo je ustao i rekao moraš i ti malo mene da zadovoljiš.

Samo sam se nasmejala kao znak odobrenja. Kleknula sam ispred njega i počela da ga ljubim po stomaku. “mmmm” promrljao je. Otkopčala sam mu pantalone i izletela mi je ispred očiju kurčina veličine 21 cm ( kasnije sam saznala veličinu). Mmmm počela sam da ga ližem svuda osim po glaviću. Kad bih prešla jezikom preko jaja on bi tako uzdahnuo da mi automatski pička pusti sokove. Onda sam ga stavila u usta, pustio me je da ja to radim lagano. Kad više nije mogao da se suzdrži, uhvatio me je za glavu i počeo da mi nabija svoj kurac u grlo.

Mislila sam da ću se ugušiti od brzine kojom me je jebao u usta .Ali me je to palilo neverovatno. Inace volim da pušim kurac. Osetila sam da se blizi vrhuncu, samo me je pitao može li u grlo. Nisam mogla da odgovorim jer su mi usta bila puna tog mesa.Trepnula sam a on je počeo da mi puni grlo tom vrelom spermom mmm. Progutala sam sve i kap. Samo mi je rekao nije kraj .

-Dužan sam ti sad ćeši ti da vrištiš dok budeš svršavala.Okrenuo me je u kučeću pozu. Mazio me je glavićem po čmaru, po pički..mmm koliko sam bila napaljena! Počela sam da molim da mi ga stavi.On se samo smejao.

-Aaaa staviiii gaaaa,stavi ga molim te jebiii mee…Aaaaa …..Konacno sjurio je u mene ceo, jebao me je takvom brzinom da sam mislila da će me razvaliti. Suze su mi krenule od zadovoljstva. Pljesnuo me je po guzi dva tri puta..aaa aaa a aa daa tooo aaaha ah aha aa..

Počela sam da svršavam. Izvadio je kurac iz moje pičke. Izašlo je toliko soka da nisam mogla ni da zamislim da toliko može da bude.Trzala sam se, sve je to polizao. Okrenuo me je na ledja legao preko mene i počeo opet da me nabija tako jako- aaa aaa- jesi li normalan, razvalićeš meee aaaaaaaaaaaaaaaa-

Dignuo se i istresao svu spermu po mojim sisama..Legao je pored mene i rekao da nikad nije jebao devojku sa užom i lepšom pičkom.Ja sam se samo nasmejala i rekla da se nadam da će to potrajati.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt