Udala sam se za njega iako mi se nije sviđao – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Udala sam se za njega iako mi se nije sviđao

“Izvini, ovo mnogo volim” progovorila je u jednom trenutku i ja sam osetio neobičan ukus njene pičkice. I toplinu.. I mnogo tečnosti..

Piškila je .. pravo u moja usta, njena mokraća mi se slivala niz bradu. Podigao sam usne blago naviše da uhvatim klitoris i da ga sisam, dok je palac tražio.. neke nove erogene tačke u guzi..

Sisao sam klitoris sve jače i jače.. Dok je mlaz iz njene pičkice prskao po mojim grudima.. Počela je da podrhtava, osetio sam kako joj poigrava noga na mom ramenu a butina druge noge se napinje. Levom rukom sam je pridržavao da ne padne, ali nisam popuštao u svojoj nameri da je dovedem do orgazma. Sve sam žešće nabijao palac u njenu guzu, sve jače sisao klitoris a ona je.. pojačala mlaz.. i počela da ciči.. dok je orgazam protresao i drmao.

Sačekao sam da prestane da piški i da se trese pa sam se podigao, okrenuo je ka zidu kabine, naguzio i naslonio svoj kurac na njenu pičkicu.. Uklizao je lagano, odjednom, tako da sam osetio njenu guzu na mojim slabinama, osetio sam da sam ceo u njoj. Da je mokra i napaljena i da hoće još i još..

Držao sam je čvrsto za bokove dok je ona bila oslonjena dlanovima na pločice u tuš kabini i odgurivala se unazad, da me primi celog.. još i još.. Voda koja je curila niz njena leđa je pravila pljeskanje kako sam se ja nabijao u nju..

Odjednom, lupanje na vratima.

“Nikola, znam da ste unutra, otvorite!” – glas mog najboljeg prijatelja Marka.

Ona je podigla glavu, okrenula se ka meni sa upitnim pogledom u očima.

“Nikome ništa nisam rekao, ni ja nisam znao šta me čeka!” odgovaram joj.

“Otvorite, nema u sali više nikog, sami smo. Mogu bar da gledam?” bio je uporan Marko.

Ona me pogleda, pronalazi odobrenje u mom pogledu.

“Da ga pustim da uđe?” reče mi..

Naslonio sam joj prst na guzu i rekao… “Pusti, ima ovde još mesta”..

Odmakao sam se i krenuo ka vratima svlačionice, ali me uhvatila za kitu i rekla “Ja ću” i onako mokra i gola odšljapkala do vrata otvorila i pusitla zabezeknutog Marka u svlačionicu.

Ja sam već seo na klupu, kurac mi je stajao uspravno. Marko ulazi, ona zaključava vrata i prilazi mi ponovo, objaše moje butine, nasloni pičkicu na glavić i samo klizne nit balavi tvrdi kurac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt