Iskušala se*s u troje s bračnim parom za koji radi - čuva im djecu: "Bila sam jako napaljena" – Ispovesti
Zanimljivosti

Iskušala se*s u troje s bračnim parom za koji radi – čuva im djecu: “Bila sam jako napaljena”

Do ponoći je postalo vrlo napeto između nas troje. A kad mi je žena počela prstima prelaziti po ruci, osjećala sam se jako napaljeno. Zatim smo se počele ljubiti, a onda nam se pridružio i muž.

Djevojka se ispovjedila savjetnici za odnose The Suna i traži njen savjet u vezi situacije u kojoj se trenutno nalazi. Naime, iako joj je odlično imati seks u troje s poslodavcima, istovremeno se želi pomiriti s bivšim.

U nastavku pročitajte njezinu priču te pogledajte što joj je Deidre savjetovala.

Draga Deidre,

Isprobala sam seks u troje s parom za koji radim. Ne znam mogu li se suočiti s povratkom na dosadni misionarski seks s bivšim koji želi pokušati ponovo. Imam 28 godina i radim kao dadilja za par s kojim se stvarno slažem. Supruga ima 37, a suprug 38 godina. Uvijek su mi se sviđali, pogotovo jer me ne tretiraju kao zaposlenika.

Inače ne pijem puno, ali prošlog travnja dvoje djece koje čuvam otišli su kod bake i djeda. Svi smo se šalili da nemamo što raditi bez djece. Pa smo zajedno skuhali obrok i popili piće.

Do ponoći je postalo vrlo napeto između nas troje. A kad mi je žena počela prstima prelaziti po ruci, osjećala sam se jako napaljeno. Zatim smo se počele ljubiti, a onda nam se pridružio i muž. Svi smo seksali u dnevnom boravku, a zatim smo otišli u krevet po još. Bilo je nevjerojatno. Uvijek sam imala problema s postizanjem orgazma, no te noći sam više puta doživjela vrhunac.

Ja sam zaista praktična osoba i mogu odvojiti posao od seksa, kao i oni, pa iskustvo nije nimalo učinilo stvari neugodnima. Od tada smo svi zajedno spavali barem dva puta tjedno. Naučili su me nevjerojatnim stvarima o intimnosti i tijelu.

Ali sada moj bivši dečko, koji je prekinuo sa mnom u ožujku prošle godine, želi da se pomirimo. Zaista sam ga voljela i mislila sam da ćemo se na kraju vjenčati, ali nisam sigurna da se mogu vratiti na to koliko nam je bilo dosadno u krevetu. On je gotov za dvije minute, voli ugašena svjetla i misionarsku pozu.

Planiram se pomiriti s njim i nastaviti se družiti u troje sa s svojim poslodavcima. Prestajanje nije opcija.

Deidre savjetuje:

Zašto biste htjeli prevariti nekoga koga smatrate svojim budućim mužem? Bilo bi daleko bolje koncentrirati se na poboljšanje svog seksualnog života s njim, nego u tajnosti nastaviti aferu sa svojim poslodavcima.

Recite svom dečku da biste vašoj vezi vrlo rado dali još jednu šansu, ali da biste voljeli biti više avanturistični u krevetu. Iako je vama sada zabavno eksperimentirati s vašim poslodavcima, opasnost u trojkama je ta što se vrlo često u takav odnos upletu emocije i netko ostane povrijeđen.

Bilo bi daleko bolje ostati na čisto profesionalnoj razini radi svih. Šaljem vam svoj paket podrške – 50 načina za dodavanje zabave seksu koji zajedno sa svojim dečkom možete pročitati, piše The Sun.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt