Ne želim djecu izložiti sramoti – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ne želim djecu izložiti sramoti

Raširio sam joj noge i lagano se namestio izmedju nji. ku*ac mi je bio tvrd kao stena. Stavio sam ga na njenu pičkiicu i lagano počeo da ga guram, polako je ulazio, bio sam u pravu imala je veoma malu i usku pičkicu. Ušao sam više od pola penisa u nju a ona je već počela da svršava. Osetio sam kontrakcije njene pičkice na mom kurcu. Svršila je ali je rekla da ne prekidam. Nastavio sam laganim ritmom da ulazim i izlazim iz nje sve dok nisam ugurao ceo kurac u nju.

Disala je glasno, osetio sam da mi glavić udara u grlić njene materice, pojačao sam ritam sada već željan da je dobro pojebem. Nabijao sam se u nju i izlazio dok su zidovi njene pičke stiskali moj kurac.

Uvijala se ispod mene. Osetio sam u jednom trenutku kako joj se maca naglo skupila oko moga kurca. Počela je da se trese ispod mene, znao sam da ponovo svršava i to me je još više napalilo. Počeo sam sad još žešće da ulazim u nju. Znao sam da ne smem da svršim u nju ali nije mi se izlazilo iz nje.

Rekla mi je da želi da joj svršim u usta kad za to dđje vreme. Izašao sam iz nje i legao na leđa. Opkoračila me je i lagano se nabila na moju kurčinu. Počela je da meša prvo polako, a onda sve brže i brže. Osećao sam da ću svršiti. Naglo sam izašao iz nje, a ona je odmah spustila se i stavila ga usta počevši da ga sisa i drka u isto vreme.

Iz mene je krenula bujica. Prvi mlaz sperme je bio najjači i mislim da joj je do grla otišao. A zatim drugi, treći, četvrti, ona nije prestajala da ga puši. Osećao sam da cedi i poslednju kap iz mene. Svršio sam , a ona je svaku kap progutala i smeškala se. Ležeći onako goli na krevetu upitao sam je odakle joj želja baš sa mnom da vodi ljubav, rekla mi je da joj je dosta klinaca i da želi nekog iskusnijeg.

Pogledao sam na sat, bilo je 12h rekao sam joj da se obuče. Obukla se poljubila me uzela nasumično par filmova i uz smešak na vratima rekla mi:

– Čućemo se- i otišla.

Razlika u godinama između mene i nje je 20, ali to je nebitno…

Od toga dana povremeno kada ona poželi da se kresnemo se navrati po još koji film.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt