Ne želim djecu izložiti sramoti – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ne želim djecu izložiti sramoti

Goreo sam iznutra od želje ali sam se suzdržavao. Ipak je to ćerka od mog najboljeg prijatelja. Pogledala me je u jednom trenutku pravo u oči i rekla:

– Zašto ne sklonim ruke nego ih držim u krilima-

Ja sam par sekundi ostao ukočen i šokiran. Pitao sam je zašto da sklonim ruke, a onda je usledio još veći šok, rekla je

-Pa želim da vidim tu lepu stvar koju uporno pokušavaš da sakriješ

Razmišljao sam brzo šta da uradim i odlučio da joj ispunim želju. Pomerio sam ruke i ukazao se prizor peškira ispod kojeg je bio kao stub uspravno moj nabrekli kurac. Bio sam ukočen i nisam znao šta da progovorim i ona je bila u šoku par trenutaka. Zatim je rekla da želi da sklonim peškir. Strgao sam peškir sa sebe ostavljajući joj da gleda moj kurac.

Pitao sam je zašto ovo radi, odgovorila mi je:

-Svako veče kad legnem u krevet zamišljam da vodim ljubav sa tobom i samozadovoljavam se i sad sam rešila da te svoje fantazije konačno sprovedem u delo.

Rekavši to skinula je majicu. Imala je divne grudi, tvrde a na vrhu su štrcale bradavice. Ustao sam i prišao joj. Počeli smo da se ljubimo. Skidao sam joj lagano helanke, a zatim i tange. Pribio sam je uz svoje telo. Osetio sam kako se trese od uzbuđenja. Stvarno me je želela. Uhvatio sam je za ruku i odveo u spavaću sobu. Legli smo u krevet i ja sam počeo da je mazim po njenoj pici.

Bila je glatka izdepilirana bez i jedne dlačice. Očigledno da se spremila za mene. Gurnuo sam joj srednji prst lagano u njenu vlažnu pičkicu.

Počela je da uzdiše istovremeno sam je ljubio po grudima putujući sve niže i niže ka nenoj maloj ribici. Dok sam je ljubio i prstom ulazio i izlazio iz nje svatio sam da ima prilicno usku macu. Došao sam sa poljupcima do njenih prepona, izvukao sam prst iz nje i raširio prstima njenu picu. Počeo sam jezikom da se igram sa njenim klitorisom, sva se tresla. Gurao sam povremeno jezik u njenu picu natopljenu sokovima i izlazio iz nje pa opet se igrao sa klitorisom. U jednom trenutku mi je rekla ,,Uzmi me molim te.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt