Ne želim djecu izložiti sramoti – Ispovesti
Ispovesti

Ne želim djecu izložiti sramoti

Prije godinu dana prvi puta sam posumnjao da me žena vara. Tješio sam sebe da sve umišljam i da je neka kriza srednjh godina, ali… iz dana u dan sve je bilo očiglednije da ima drugoga. Sve češće je išla na službena putovanja, kao nikada prije.

Prošli vikend je takođe imala “seminar”. Odlučio sam da je pratim i moje sumnje su se polako počele obistinjavati. Nije išla u pravcu grada gdje je rekla da ide, već je skrenula prema jednom vikend naselju. 10-ak minuta kasnije za mene je uslijedio nezapamćen šok.

Na kapiji jedne od vikendica moju suprugu je dočekala, vjerovali ili ne njena šefica sa posla. Kroz glavu mi je prolazilo milion scenarija,moja supruga sa NJOM, cijeli život me lagala na takv način, ali… Par sati kasnije počela su da pristižu vozila. 4 muškarca, MLAĐA i još dvije meni nepoznate žene godina moje supruge.

Tada mi je bilo sve mnogo, mnogo jasnije. Razmišljao sam šta da uradim, da pokucam na vrata, ali odlučio sam da se vratim kući. Imamo troje odrasle djece i ovo kada bi se objelodanilo bila bi to velika sramota i za njih.

BONUS ISPOVEST:

 

MAŠTALA JE O MOM “PONOSU”: Ćerka moga prijatelja, napaljena i željna baš mene! Gutala je u slast!

 

Bilo je to prošle zime. U istoj zgradi, na petom spratu živi i moj kolega sa posla sa kojim se baš intezivno družim.

Tih dana sam bio na godišnjem odmoru. Bio sam sam kod kuće i dok sam se tuširao neko mi je pozvonio na vrata. Uzeo sam peškir opasao se i pošao da vidim ko je. Pogledao sam kroz špijunku i video da je ćerka mog prijatelja. Otvorio sam malo vrata i reko da se tuširam ujedno pitajući je treba li joj nešto.

Rekla je da je ćale poslao da uzme neke filmove od mene i ako nije problem da uđe. Pustio sam je unutra i zaključao vrata. Odmah mi je upalo u oči kako je obučena. Imala je bele helanke ispod kojih su se nazirale crne tange. Sve je to isticalo njenu predivnu zadnjicu. Gore je imala majicu na kojoj su se nazirale bradavice koje su bile na njenim grudima prilično velikim za njen uzrast. Rekao sam joj da sedne na krevet i dao joj CD diskove da pregleda.

I pored svoje volje da ostanem što hladnije glave, moja kita je počela da raste ispod peškira kojim sam se opasao. Bilo mi je neprijatno pogotovu kad sam uhvatio njen pogled kako gleda u peškir.

Uputio sam se ka kupatilu da nastavim sa tuširanjem, kad sam čuo kako mi govori da ostanem da joj ja preporučim filmove jer ona ne zna koji su dobri. Bio sam u žestokom problemu.

Kita mi je već dostigla punu veličinu i stajala je uspravno tvrda kao kamen. Okrenuo sam se i koliko sam mogao rukama prikrivao moj nabrekli kurac. Vratio sam se i seo u fotelju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt