“Došao ja sa posla, kad stiže mi poruka od žene: JAO, LJUBAVI PREDIVNO JE, VOLIM TE “ – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Došao ja sa posla, kad stiže mi poruka od žene: JAO, LJUBAVI PREDIVNO JE, VOLIM TE “

Spustila sam glavu u jastuk a dupe sam podigla visoko, očekujući njegov prodor. Uleteo je naglo i opet sam vrisnula kratko. Mešala sam sve vreme a on je stezao moje bokove i navlačio me. Stenjala sam i dahtala, bila sam ispunjena, njegov ogromni kurac je rastezao ulaz u moju ribicu i bilo je tako lepo.

Guzio me je dugo, a onda je strah nestao, uživala sam kao sa nekim koga poznajem i bila sam opuštena.

A onda sam se okrenula i gurnula ga na leđa, preuzela sam stvari u svoje ruke.

Namestila sam se iznad njega i namestila kurac na ulaz u moju ribicu. Gledala sam ga u oči koje nisu više izgledale tako strašno, i samo sam se spustila. Jahala sam ga uzbuđeno i vatreno jako dugo a on se osmehivao zadovoljno.

Sišla sam sa njega i legla na leđa, navukla sam ga na mene i rekla „jebi me sad životinjski, hoću da svršim“. Podigao mi je noge visoko i raširio ih, njegov kurac je sam ušao u mene. Jebao me baš životinjski kako sam i htela. Gledala sam kako ulazi u mene sve do kraja, osečaj je bio fenomenalan.

Kroz rupe na fantomci sam gledala njegove umorne oči a pogled mu se gubio, svršavao je u mene, kada sam osetila kako me topla sperma ispunjava, počela sam i ja da svršavam. Svršavala sam glasno uz trzaje mojih kukova, i topila se od miline. Bilo je fantastično i uzbudljivo a jebala sam se strasno i slasno kao nikad pre.

Ustao je i užurbano se oblačio, dobacila sam mu „neću zaključavati vrata večeras, ako rešiš da se vratiš ponesi fantomku“ i nasmejala se.

izašao je bez ijedne reči, a ja sam otišla da se istuširam, zaključala sam vrata i legla da spavam. Na noćni stočić sam stavila čašu vode i tabletu za dan posle, da ne bih zaboravila da je popijem naredni dan.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt