“Došao ja sa posla, kad stiže mi poruka od žene: JAO, LJUBAVI PREDIVNO JE, VOLIM TE “ – Ispovesti
Ispovesti

“Došao ja sa posla, kad stiže mi poruka od žene: JAO, LJUBAVI PREDIVNO JE, VOLIM TE “

“Došao ja sa posla, kad stiže mi poruka od žene: JAO, LJUBAVI PREDIVNO JE, VOLIM TE … Kontam šta je predivno i kome to ona piše, šta misli prolazi mi kroz glavu, ali ipak sačekam da stigne kući. Ulazi ona u kuću i nosi ogroman buket, ali stvarno ogroman, mislim da je pola cvjećare stalo u njega.

Spušta ga, grli me i ljubi i govori kako je buket predivan i da me mnogo voli, samo da joj nije jasno što buket nisam poslao na kućnu adresu nego u firmu, ali ipak su joj sve koleginice zavidjele na tome kako ima divnog muža, pa me u to ime ponovo poljubi.

Meni izgubljenom ništa nije jasno i kažem samo da sam htio da je iznenadim, a zapravo nemam pojma odakle to cvijeće. Uglavnom dobio sam to veče sto poljubaca, omiljenu večeru.

Ujutru moja žena sva cvrkuće i stalno gleda onaj buket, pa se smješka… Gledam i ja nju, pa se mislim nešto, imam lijepu, mladu ženu, bolje bi bilo da je malo pripazim. A i taj buket me tako nervira, jedva čekam da se osuši. Onda ću ja da kupim drugi.

BONUS ISPOVEST:

 

HOPA-CUPA SA MASKIRANIM PROVALNIKOM: Trljao je svojom batinom moju gospođicu – a onda sam zastenjala od užitka!

 

Tog dana sam radila prekovremeno pa sam kasnije došla kući.

Živim sama pa nemam mnogo posla po kući. Istuširala sam se i ispružila u dnevnoj sobi da čitam. Bila je samo lampa uključena, pored moje glave. Ležala sam samo u donjem vešu i čitala, srećna što je sutra vikend i ne idem na posao.

Umor me je savladao pa sam zaspala. Probudila sam se u neko doba i krenula ka spavaćoj sobi.

Teturala sam se po mraku dok sam išla ka sobi, na samim vratima sobe sam udarila u nešto što nije trebalo da bude tu. Upalilo se svetlo, a na vratima spavaće sobe, sa rukom na prekidaču stajao je maskirani muškarac sav u crnom sa crnom fantomkom na glavi.

Njegove krupne oči su me gledale pretećim pogledom i vrisnula sam. Zgrabio me je oko struka i stavio mi ruku na usta. Odvukao me do kreveta i bacio na leđa.

Držao mi je ruku na ustima a drugom je izvadio moj veš iz fioke.

Prvo mi je vezao usta hulahopkama iz fioke, a onda mi je vezao ruke za uzglavlje od kreveta.

Stajao je ispred kreveta i celu me odmeravao pogledom, a ja sam se tresla od straha. Rekao je grubim glasom „došao sam da te opljačkam, ali ću prvo da te jebem“. Skinuo se potpuno go, samo mu je ostala fantomka na glavi. Uhvatio je kurac rukom i počeo je da ga mazi dok mi je prilazio. Rešila sam da se ne branim da me ne bi povredio, morala sam da sarađujem, tako sam bila sigurnija.

Raširio mi je noge i pocepao gaćice kao da su od papira, trgla sam se. Mazio mi je pičkicu jednom rukom, a drugom svoj kurac. A onda je spustio glavu među moje noge i gurnuo jezik u moju pičkicu. Lizao me pohotno i gladno.

Jecala sam tiho u strahu da me ne povredi a on se uspravio i trljao glavićem moju ribicu i ulaz u nju.

Počeo je da mu raste, a ja sam počela da se vlažim.

Gledala sam njegove strašne oči dok je ulazio u mene silno, vrisnula sam prigušenim zvukom jer su mi usta bila vezana. Gurao mi ga je duboko a meni je počelo da se sviđa to što radi. Divlje mi je pokidao grudnjak, i nabio glavu među grudi. Sisao mi je bradavice kroz rupu oko usta dok mi je zabijao jako i divljački. Uživala sam, priznajem.

Počela sam i sama da se nabijam odozdo, iznenadio se kada je osetio da podižem kukove, i da se uvijam pohotno. Kada je bio siguran da se neću braniti, on mi je odvezao ruke i okrenuo me na stomak.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt