ISPOVIJEST: “Jučer je došao majstor da popravi traktor…” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVIJEST: “Jučer je došao majstor da popravi traktor…”

Nakon što sam skinula trenerku i gaćice, prišla sam mu, uzela njegovu ruku i stavila je na pičku. Gurnuo je prst unutar moje pice. Ja sam izvadila prst, olizala ga malo i ponovo vratila u pičku.

Rekla sam mu da me jebe. Legao je na leđa i pitao jel želi da se penjem na njega. Ja nisam ništa odgovarala, samo sam ga digla s kreveta, jako ga poljubila a onda sam otišla na krevet, okrenula mu ledja, raširila sam rukama guzove i rekla: “stavljaj”.

Stvaio je kurac u moju vlažnu i napaljenu picu. Počeo je da me jebe, sve brže i brže. Vukao me za kosu, a ja sam samo govorila laganim tonom “AH AH DA JEBI ME, AAAH MMMMMM, DAAA, JAČE, JAČE”. Osecala sam se prelepo, jer u sebi imam kurac ponovo. Pomislila sam da će uskoro svršiti, ali nije. Samo je jače i jače nabijao kurac u moju vaginu.

Nisam želela da menjam pozu. Jebao me 10 minuta, a onda mi svršio po guzovima. Rekla sam mu da me obriše. Krenuo je u wc po maramice, ali sam mu rekla, ne maramicama, nego oliži sve.

Nije u početku želeo, ali morao je da pristane jer sam mu rekla da može da me ima kad god poželi ako oliže sve. Počeo je lizati i sve polizao. Rekla sam mu da ne guta nego da me poljubi i prebaci sve meni u usta.

To je i uradio. Onda se obukao i otišao kući, a ja sam ostala da ležim u krevetu sva zadovoljna. Od tog dana pa do danas, on mi je stalni ljubavnik i jebač. Nekad imamo seks i dva puta na dan. Jednostavno sam zadovoljna onim što mi on pruža.

(Izvor: Novi)

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt