ISPOVIJEST: “Jučer je došao majstor da popravi traktor…” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVIJEST: “Jučer je došao majstor da popravi traktor…”

“Jučer je došao majstor da popravi traktor, kvar nije bio ozbiljan tako da je pristao popraviti odmah.

Pozajmio mu moj suprug radne pantalone, duks, čuzme… kad sam ugledala majstora u uniformi od mog supruga naložila sam se, nabacivala sam se majstoru dok je bio u garaži.

Lože me vene na njegovim rukama,zamišljam ga kraj sebe… proradila mi mašta otkako sam upoznala kućnog majstora. Planiram da sipam šećer u rezervar nešeg auta kako bih opet imala nešto više od gledanja…”

BONUS ISPOVEST:

 

Zapanjeno me je gledao! Raširila sam se i komandovala mu “STAVLJAJ”!

 

Ja sam Sanja. Imam 43 godine i vlasnica sam restorana. Dobro se držim, iako u ovim godinama žene počinju da se debljaju i opuštaju. Ja kao vlasnica ugledong restorana držim do sebe.

Imala sam jako male grudi pre nekoliko godina, ali sam ugradila silikone. Pre 7 meseci sam se razvela od muža zbog njegove prevare. Nakon razvoda meni je ostao restoran i kuća, a njemu sve ostalo što smo imali. Najvažnije je da su deca ostala kod mene (ćerka Jovana ima 20 godina i sin Dragan 18 godina).

Nakon razvoda nisam imala seks puna 4 meseca. Iako sam malo starija, bila sam jako aktivna, a pogotovo željna seksa.

Nisam znala šta da radim. Nisam želela to sa bilo kim to da uradim, a seks mi je bio baš baš potreban. Najviše mi je trebao seks da prebrodim krizu oko razvoda.

Jedno veče odlučim da izađem u diskoteku sa svojom najboljom prijateljicom koja je bila udata, ali je pristala da ide sa mnom. U diskoteci sam se provela super, iako su svi gledali u mene jer sam starija od svih. Ipak mnogi momci su mi prilazili čak i maloletnici, ali od mene nisu mogli ništa da dobiju osim poljupca.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt