ISPOVJEST: “MOJ MUŽ JE BIO LUDO ZALJUBLJEN U MOJU NAJBOLJU PRIJATELJICU…” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVJEST: “MOJ MUŽ JE BIO LUDO ZALJUBLJEN U MOJU NAJBOLJU PRIJATELJICU…”

“Moj muž je bio ludo zaljubljen u moju najbolju prijateljicu, bili su u vezi skoro 5 godina.

Zabavljali se godinama i kao i svi često se svađali, ali i mirili, raskidali, cijeli grad je znao da je ona njegova i on njen. Znala sam i ja, kako nebi kada mi je najbolja prijateljica, ali… bili smo jednom “zajedno”, tačnije spavali smo – dok su oni bili, kako da kažem, na pauzi.

To je bilo prije nekih 6 godina. Od tada sam htjela samo njega i silom prilika prije 2 godine smo bili opet skupa na jednu večer i potpuno neplanirano ostala sam trudna. Bila u isto vrijeme i tužna, ali i presrećna.

Nisam ga tjerala na brak, ali nakon što se sve razaznalo ona ga je ostavila i on je pristao na brak jer je zaista divan čovjek i nije želio da mu sin odrasta bez oca. Dzaba sve, ne voli me i ako se stvarno trudim.

Pretvorio se u sjenku. Viđam i nju, pretužni su oboje. Žao mi ih je ali takva im je sudbina, jednom riječju TO JE ŽIVOT.”

BONUS ISPOVEST:

 

Pažnju mi je privukla njegova DIVNA BATINA! Jedva sam je stavila u usta!

 

Posle mnogo truda i upornog nagovaranja o lepoti promene i takvog čina, moj muž me je uspeo navesti i nagovoriti da mu ispunim fantaziju i najveću seksualnu želju. Da i ja napokon probam drugog jebača i drugi kurac. Doživljaj sa cimerom iz Banje digao je naš vrlo kvalitetan odnos na još viši nivo. Posle svega toga, često smo razgovarali i konstatovali koliko nam je bilo lepo i pitali se gde su nam granice?

Jednu smo odmah dogovorili. Bez obzira kako nam bude bilo, nećemo se vraćati predhodnom partneru, zašto kvariti nešto što je lepo? Treba obavezno izbeći svako moguće vezivanje za tu osobu! Sada sam ja bila ta koja je mnogo više pričala u toku seksa. Otkrivala neke svojei pričala mu kakav je osećaj sa tuđim, velikim kurcem u sebi. Seksualni život nam je u potpunosti ispunjen. Nema ni malo ljubomore, već samo velika otvorenost. Volimo se i mazimo više nego ikad. Ali ostala je jedna njegova fantazija, o kojoj je prestao da priča. Ja sam je dobro znala i nisam imala ništa protiv, čak je i mene kopkalo kako bi to sve izgledalo. A pogotovo znajući koliko bi on bio sretan da je ostvarimo.

Rado bih mu pomogla ali je to bilo vrlo teško, da se u našim uslovima izvede. Samo sam rešila da ukoliko dođem u priliku, obavezno to uradim i ispunim mu tu veliku želju da me vidi na velikoj crnoj kurčini. Došlo je vreme godišnjeg odmora. Otišli smo sami na more u Grčku, jer deca su već bila odrasla i htela su samostalno sa svojim društvom na odmor. Inače za par dana je suprugu je i rođendan. Mesto je bilo malo i sem par restorana i kafića nije bilo nekih prilika za provod. Nama to nije smetalo, baš naprotiv, jer prvenstveno smo želeli da se odmorimo i što više posvetimo sami sebi. Imali smo lep apartman sa ogromnom zajedničkom terasom u predivnom dvorištu, odmah pored mora i male plaže. Po ceo dan smo se izležavali i kupali. Zaista smo u pravom smislu punili baterije.

Posle večere i kraćih šetnji, vraćali smo smo se u naš apartman i prepuštali našem maženju i žestokom seksu. Bili smo nesputani i vrlo glasni. Sve dok nam treći dan nije postalo jasno da nismo sami na spratu. Do nas u apartmanu bio je još neko. Bilo nam je svejedno, ali ipak smo smanjili buku. Sledeće veče sedeli smo na terasi u mraku i tiho pričali, kada je na vrata do nas izašao mlad i vrlo zgodan crnac. Javio se i upoznali smo se sa njim. Predstavi nam se kao Majk, a i mi smo njemu rekli naša imena. Nasmejao se svojim predivnim osmehom i na tečnom Srpskom rekao da se zove Miki. Na naše zaprepašćenje objasnio nam je da je završio fakultet u Beogradu i da sada radi za jednu Srpsko-Francusku firmu, te zato govori tečno naš jezik. Bilo nam je drago i uz fino vino ostali smo do kasno u noć u vrlo interesantnom razgovoru i druženju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt